Hlavní obsah

Osmnáctiletá dívka uchvátila svět písní o neočekávaném těhotenství

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teprve osmnáctiletá zpěvačka Molly Kate Kestnerová sice ještě nevydala žádné album, i přesto ale dosáhla v krátké době popularity, o níž se jejím leckterým kolegům ani nesnilo. Stačila jí k tomu jediná chytlavá píseň, kterou si navíc sama složila.

Svým výkonem si Molly Kate Kestnerová vysloužila přezdívku americká Adele

 
Článek

Píseň, kterou Kestnerová prorazila, se jmenuje His Daughter (Jeho dcera) a pojednává o mladé dívce, která nechtěně otěhotněla, a o jejím vztahu s bohem. Zpěvačka z Minnesoty ji zveřejnila před necelým měsícem a již se může pochlubit více než sedmi milióny zhlédnutí a přezdívkou „americká Adele”.

Úspěch přitom nečekala, vždyť text napsala za pouhých 15 minut a píseň pak nahrála na rozladěné piano své babičky. Dnes už samozřejmě nahrála i studiovou verzi a může si vybírat, do jaké televizní show přijme pozvání.

Původně si plánovala, že bude po ukončení střední školy pokračovat na univerzitě v Minneapolisu, ale to se možná změní. Podle amerických médií totiž obdržela nabídky od několika hudebních vydavatelství.

Zatím ale nemá ani agenta a z rychle nabyté slávy si starosti nedělá. „Beru to den po dni. Cítím se šťastná,“ sdělila serveru ABC News.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám