Hlavní obsah

Domácí přestavba auta na plyn skončila explozí na silnici

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neslavně dopadlo auto, které si doma v garáži přestavěli na plyn dva Rusové. Jejich výtvor totiž explodoval, když stáli v koloně na dálnici u Moskvy. Oba muži přišli následkem výbuchu o sluch, informovala ruská média.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto přestavěné na plyn explodovalo

 
Článek

Incident natočila kamera umístněná na palubní desce jednoho z vozů, který popojížděl v koloně za bílým hatchbackem dvou kutilů. Svědci vypověděli, že trosky z auta včetně náhradní pneumatiky při výbuchu vyletěly až do výšky asi deseti metrů.

Oba muži krátce po výbuchu vystoupili z auta a jen nevěřícně zírali na napáchanou spoušť. Lékař Leo Konovalov, který dvojici ošetřoval, uvedl, že není jisté, zda se jim vrátí sluch.

„Byla tam velká tlaková vlna způsobená výbuchem. Pokud byla tak silná, aby poslala do vzduchu pneumatiku, tak si dokážete představit, jakou škodu napáchala na ušních bubíncích. Zatím je příliš brzy na soudy, zda budou ještě někdy slyšet, ale prognóza samozřejmě není dobrá,“ řekl lékař.

Policie nehodu zatím nekomentovala. Čeká, až automobil prohlédnou odborníci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám