Hlavní obsah

Drzý zloděj odnesl metrákový trezor z restaurace plné hostů

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velký silák musel být zloděj, který odcizil z restaurace v americkém městě Weymouth v Massachusetts trezor z kanceláře manažera. Sejf totiž podle něj vážil kolem sta kilogramů. Neznámý muž navíc loupež provedl v momentě, kdy byl v restauraci plný provoz.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj si odnesl bez povšimnutí trezor z restaurace plné lidí

 
Článek

Bezpečnostní kamery zachytily zloděje, jak vchází do restaurace bočním vchodem. Poté sešel do suterénu, kde chvíli bloudil. Orientaci získal zpět až po telefonním hovoru, který učinil. Těžký trezor odnesl z kanceláře zabalený v pytli na odpadky.

Celou dobu ho nikdo nevyrušil, a to i přesto, že se jednalo o nedělní večer, kdy měla restaurace plno, a v prostorách restaurace se pohyboval personál. Z faktu, že zloději pomohl telefonát, usuzuje manažer restaurace Kevin Hayes, že mu pomohl někdo ze zaměstnanců.

Hayes nabízí podle agentury AP odměnu 2500 dolarů (50 tisíc Kč) za informace vedoucí k dopadení zloděje, po němž policie zatím marně pátrá. Mezitím si pořídil nový a větší trezor, který pro jistotu nechal připevnit k podlaze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám