Hlavní obsah

Nechala si potetovat celý obličej jménem přítele. Znala ho den

Novinky, vps
Moskva

Nechat si vytetovat na tělo jméno svého partnera dnes není ničím neobvyklým. Krok Rusky Lesjy Toumaniantzové je ale pro většinu lidí jen stěží pochopitelný. Jménem svého přítele Ruslana si totiž nechala potetovat celý obličej, navíc hned první den, kdy se osobně setkali.

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka si nechala vytetovat přes celý obličej jméno svého přítele v den seznámení

 
Článek

Ruslan Toumaniantz se s Lesjou, která přijala jeho příjmení i přesto, že jsou pouze zasnoubeni, seznámil na online chatu. Okamžitě se do sebe zamilovali a zakrátko se setkali osobně v Moskvě, kde se také hodlají vzít.

O tetování vyvedené ve velkém gotickém fontu se postaral sám Ruslan, je totiž známým tatérem. Nad levé obočí mladé ženy ještě menším písmem vytetoval „Vše pro lásku“.

„Je to symbol naší věčné oddanosti. Ráda bych, aby mi potetoval každičký kousek mého těla,“ řekla Lesja, která se od svého nastávajícího chce naučit jeho řemeslo.

Kvůli tetování měl problémy

Šťastná dvojice se teď těší na společný život, Lesja už dokonce myslí na děti. Veřejnost sice dívčino rozhodnutí nechat si potetovat obličej nechápe, její přátelé ale Lesjin nový vzhled chválí a přejí jí šťastnou budoucnost.

Ruslan o sobě poprvé dal vědět v roce 2009, kdy vytetoval na obličej 18leté Belgičanky Kimberley Vlaeminckinové 56 hvězdiček. Dívka ale poté tvrdila, že chtěla pouze tři malé hvězdičky u svého oka, a prohlásila, že tatéra zažaluje o náhradu škody. [celá zpráva]

O týden později ovšem pod tlakem okolností přiznala, že lhala. Všech 56 hvězdiček chtěla už od začátku a tatéra obvinila ze strachu před svým otcem, kterému se její tetování nelíbilo. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám