Hlavní obsah

Ruští řidiči v akci: jeden vytáhl nůž, druhý mu vyvrátil dveře od auta

Právo, ČTK, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rusko

Řidiči v Rusku mají evidentně horké hlavy. A když se za volantem naštvou, není radno si s nimi zahrávat. Přitom vůbec nezáleží na tom, kdo je v právu. Zpravidla nejagresivnější bývají ti, kteří nejvíc porušují pravidla - jako například řidič toyoty, který vjel do cesty jinému vozu a ještě na jeho řidiče vytáhl nůž. Ten si to ale nenechal líbit.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič vytáhl na druhého řidiče nůž, ten mu vozem vyvrátil dveře od auta

 
Článek

Řidič v bílém autě se za každou cenu snažil zprava dostat před jedoucí SUV. Jeho snaha byla tak urputná, že záhy skončila srážkou. To se však agresivnímu šoférovi nelíbilo, tak na druhého řidiče vystartoval.

Po chvíli se vrátil do svého auta a vytáhl nůž. V tu chvíli už ale řidič SUV na nic nečekal, šlápl na plyn a svým vozidlem vyvrátil dokořán otevřené dveře výtržníkova vozu. Z místa odjel a přivolal policii. Ta zjistila, že muž, který vše vyprovokoval, je zaměstnancem moskevské radnice.

Řidiči útočí i sekerou či baseballovou pálkou

BEZ KOMENTÁŘE: Dva řidiči v Rusku na sebe vytáhli sekeru a baseballovou pálku

Na ruských silnicích dochází k potyčkám, při kterých na sebe zúčastnění neváhají vytáhnout cokoliv, co mají po ruce. Případ z 1. července letošního roku toho byl názorným příkladem: tenkrát po sobě šli dva řidiči se sekerou a baseballovou pálkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám