Hlavní obsah

Snoubenci byli sourozenci, dozvěděli se to pár týdnů před svatbou

Novinky, Jakub Kynčl

Občas se člověku během vteřiny změní život naruby. Něčím takovým si musel projít pár z Jihoafrické republiky. Dvojice se scházela pět let a po zásnubách už mělo následovat jediné - svatba. Jenže když se v sobotu potkaly rodiny, přišlo se na to, že jsou ve skutečnosti bratr a sestra. Žena má přitom příští měsíc rodit a zjištění, že čeká dítě vlastního bratra, ji psychicky zdrtilo.

Foto: Profimedia.cz

Vztah dvou mladých lidí skončil velmi nepříjemně.

Článek

Rodinné setkání, kdy se měly setkat dvě rodiny před svatbou, se změnilo ve velmi nepříjemný šok. Zjistilo se totiž, že snoubenci jsou sourozenci, kteří od sebe byli odděleni jako malé děti. Tamější deník informoval o tom, že byli vychováváni odděleně poté, co si jejich matka s otcem prošli drsným rozvodem.

"Jejich rodiče se rozešli, když bylo jí osm měsíců a jemu dva roky. Otec tehdy vyhodil svou ženu z domova, jelikož jí přišel na nevěru. Dívku tak vychovávala matka a chlapce otec. Ani jeden z nich přitom ale v dětství nevěděl, že má sourozence," informoval deník.

Bydleli 80 kilometrů od sebe

Pravděpodobnost, že mezi nimi kdy začne partnerský vztah, se přitom limitně blížila nule. Bydleli totiž ve městech, která od sebe leží zhruba 80 kilometrů. Náhodou se však poznali na univerzitě roku 2007 a okamžitě se do sebe zamilovali. Za necelých pět let se však jejich rodiny nepotkaly, a tak trapná situace nastala až v nanejvýš nevhodnou chvíli.

"Studovali jsme spolu na technologické univerzitě Tshwane v Nelspruitu. Zamilovali jsme se a od toho dne jsme se už nikdy neohlíželi zpět. Chtěli jsme jen mít rodinu a hodně dětí. Takže si umíte představit, jak nás ta novinka zlomila. Čekáme spolu dítě a netušíme, co mu řekneme, až vyroste," řekla deníku dívka, která dodala, že se po setkání rozešli a nyní přemýšlí, jak s celou situací naložit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám