Hlavní obsah

Nikol Moravcová ukázala Čechům poprvé své tělo v plavkách: "A naposledy," říká

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka a herečka Nikol Moravcová (23) ukázala své sexy křivky na módní show v plavkách. Ke kariéře modelky se ale prý rozhodně nevrací. "Jsem spíš parodie na modelku, bylo to jednou a naposledy," směje se Nikol, která stále víc prosazuje ve filmu a televizi.

Článek

"Předváděla se surfařská značka, což je pro mě srdeční záležitost a zároveň šlo o párty fitka, do kterého chodím několikrát týdně. Řekla bych k tomu, že jsem předváděla v Čechách plavky poprvé a naposledy," řekla s úsměvem Novinkám Moravcová důvod, proč nabídku na předvádění přijala.

"Nepamatuji si, že bych kdy v Čechách předváděla plavky nebo prádlo. Dělala jsem v minulosti spíš fotomodeling, reklamy. Na přehlídky jsem nikdy moc nebyla, " vysvětluje.

Předvádět spodní prádlo a plavky přijala již před rokem v Turecku na Istanbul fashion week. "Taky jsem byla překvapená, že si mě vybrali. Turci jsou ale na plnější holky, to u nás se to hrotí na míry 90 - 60 - 90," říká.

K modelingu se krásná Nikol vracet nechce. Její prioritou je role moderátorky a herečky. "Modelkovský ambice žádný nemám, určitě to není moje parketa. Vím, kde je moje místo. Nemám na to postavu, jsem spíš parodie na modelku," směje se.

Moravcová zaujala televizní diváky nejprve v reklamě na bankovní instituci, kde si jako nevěsta brala devadesátiletého staříka. Zanedlouho půjde do kin film F. A. Brabce V peřině, kde hraje po boku Lucie Bílé. Moderovala i zákulisí novácké Talentmánie.

Společně s Nikol Moravcovou se na Holmes place beach párty objevily na módním mole Kateřina Sokolová, Eliška Bučková  nebo Lucie Váchová. Po dlouhé době vítězky soutěže Miss nezakryly svá pozadí šátky a předvedly se v celé své kráse.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám