Hlavní obsah

Muž bodl kadeřníka nůžkami a utekl, na půlce hlavy měl afro, na druhé dredy

Novinky, Dagmar Plecháčová
Newhaven

Opravdu povedený snímek má v policejních záznamech jednadvacetiletý Afroameričan David Davis z amerického Newhavenu v Connecticutu. Mladíka totiž dopadli policisté poté, co si v nedalekém kadeřnictví chtěl nechat udělat dredy. Jenže když byl holič právě v polovině práce, Davis jej z ničeho nic napadl a bodl nůžkami do zad. Poté ve stylu „učesaný neučesaný“ utekl ven.

Článek

Strážníci krátce po incidentu útočníka našli v nedalekém bytě, kde měli povolení jej zatknout, a to také udělali. Muž byl následně obviněn z útoku s použitím nůžek. O dalším osudu Davise se rozhodne 22. března, kdy proběhne soud. Muž dosud tvrdil, že jej jako první napadl kadeřník a on se poté jen nůžkami bránil v sebeobraně. David Davis je tak další osobou, jehož snímek se z komického důvodu dostal až do médií.

Podobný případ se stal například v roce 2000, kdy si lidé utahovali z naivního Davida Jonathana Winkelmana, který uvěřil moderátorovi rádia KORB, jenž sliboval peněžní odměnu tomu, kdo si nechá vytetovat logo jeho rozhlasové stanice na čelo. Poté, co tak Winkelman udělal a hlásil se o odměnu, moderátor uvedl, že šlo pouze o žert. Nešťastníkovi však zůstalo na čele zřejmě nejhloupější tetování všech dob.

Foto: Profimedia.cz

David Jonathan Winkelman naivně věřil v získání finanční odměny, když si na čelo nechal vytetovat logo rádia.

Reklama

Výběr článků

Načítám