Hlavní obsah

Miss Lutovská poprvé ukázala nového milence, je to majitel kasín

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss Iveta Lutovská poprvé do společnosti přivedla svého nového přítele, blízkého kamaráda moderátora Leoše Mareše, majitele několika kasín Jaroslava Víta. Ruku v ruce dorazili na akci, kterou spolupořádala kamarádka Lutovské, modelka Lucie Váchová.

Článek

"Jsme opravdu úplně poprvé na večírku společně. Uvidíme, jak se s tím zájmem médií Jarda popere. Myslím, že to v pohodě dá, tyhle věci neřeší," řekla Novinkám Lutovská. Zatímco ovšem Česká Miss odpovídala novinářům a dávala jeden rozhovor za druhým, Vít stál osamocený opodál, trpělivě čekal na svoji lásku a příliš spokojeně nevypadal.

Lutovská se v květnu rozešla po devíti letech s přítelem Radovanem. Tvrdila, že za rozchodem nestojí nikdo třetí. Už v té době se ale začalo spekulovat o novém muži po boku půvabné Miss a mluvilo se právě o Vítovi.

Lutovská spekulace popírala a tvrdila, že s Jaroslavem Vítem jsou jen známí. Nyní už o vztahu konečně promluvila. "Jsme spolu a je to moc fajn. Jarda je neuvěřitelnej džentlmen. V restauraci například odsouvá ženě židli a to se mi nikdy předtím nestalo," říká Lutovská.

Nyní plánují i společnou dovolenou. "To počasí v Česku je letos šílený. Hezky bylo snad jen deset dní. Chtěla bych ještě někam do tepla. Dočetla jsem se v novinách, že jsme s Jardou už na dovolené byli a to na společné dovče s Leošem Marešem a Hanou Svobodovou. To je ale nesmysl. Nikde jsme společně opravdu nebyli," dodala Lutovská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám