Hlavní obsah

Kateřina Sokolová se kvůli svým dlouhým nohám nevešla do Formule 1

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová je sice vítězkou letošního ročníku o Nejkrásnější nohy ČR, ale někdy jsou jí dlouhé nožky i na škodu. Nevešla se do Formule 1, kterou do Čech přivezl RedBull tým.

Článek

Vedle formule RedBull F1 týmu měl do Čech dorazit také pilot Mark Weber. Slavnostně měl otevřít nový obchod s džínovou módou, která tým sponzoruje. Kvůli pracovnímu vytížení ale nepřijel. "Možná je to tak lepší. První ostuda byla, že jsem se nevešla do auta, a druhá by byla, že by mi byl tak do pasu," smála se Kateřina Sokolová.

Kvůli svým dlouhým nohám se do F1 opravdu nevešla. "Už chápu, proč jsou všichni ti piloti tak drobní," usmívala se.

Stejný problém měla 180 centimetrů vysoká Iveta Lutovská. Jedinou kráskou, která se dokázala do vozu naskládat, byla drobná exmilenka Leoše Mareše Gábina Dvořáková. 170 cm vysoká modelka problém neměla.

"Ani nakonec nevadilo, že Weber nepřijel. S holkama jsme probraly chlapy a pořídily si pár nových kousků oblečení," dodala Dvořáková.

Všechny tři krásky před nedávnem opustily partnery a rychle si našly náhradu. Sokolová chodí se zlatníkem Robertem Hájkem, Dvořáková s milionářským synkem Jakubem Malinou a Lutovská s majitelem několika kasin a blízkým přítelem Leoše Mareše Jaroslavem Vítem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám