Hlavní obsah

Podle právníka Dary Rolins se zpěvačka vdově neomluvila, ale vyjádřila lítost

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Dara Rolins se v dopise zaslaném ženě zesnulého muže, kterého srazila v neděli autem, neomluvila, ale pouze vyjádřila lítost, řekl její advokát Robert Vladyka.

Článek

"Kdyby se omlouvala, mohlo by to ale vyznít, jako že nehodu zavinila a nyní se omlouvá. Napsala, že je jí líto, co se stalo," dodal právní zástupce zpěvačky.

„Řidič motocyklu se vyhýbal díře na cestě a vjel do protisměru, kde se střetl s vozem Dary Rolins," popsal nehodu Novinkám advokát Robert Vladyka. Sanitku pro muže, u kterého byla první diagnóza "jen" zlomená noha, zavolala podle Vladyky Dara.

Jakou rychlostí zpěvačka jela, se zatím neví. "Výsledky vyšetřování zatím nejsou. S ohledem na tragickou smrt řidiče v nemocnici bude vyšetřování rozsáhlejší. Alkohol podle mých informací nebyl ani u jednoho z účastníků, " říká advokát.

"Žádné obvinění doposud nebylo sděleno. Policie zatím Daru k podání vysvětlení nevyzvala. Nejsou dokončeny znalecké posudky,"dodal pro Novinky Vladyka.

Dopis Dary Rolins ženě zesnulého muže
Vážená paní R.,
ráda bych k oslovení přidala dobrý den, ale vím, že „dobrý“ není a dlouho nebude, protože jste při sobotní tragické dopravní nehodě přišla o nejbližšího člověka.
Nechci psát o tom, že ani pro mne „dobrý“ není a už nikdy zcela nebude, protože i mě tato tragédie zasáhla tak, jako doposud nic v mém životě.
Nevím, jak přijmete tyto moje řádky, které píši, abych Vám vyjádřila upřímnou soustrast a hluboké politování nad ztrátou Vašeho manžela, a které prosím berte také jako snahu o první kontakt s Vámi. Je pro mě těžké v této emočně vypjaté chvíli říkat či psát cokoli, a tak Vám znovu opakuji, že je mi skutečně opravdu nesmírně líto, co se při nehodě událo a jak to nezvratně změnilo Váš život a život Vaší rodiny.
Na tomto místě cítím za potřebné Vás ujistit, že se nebudu vyhýbat jakékoliv zodpovědnosti, která z vyšetřování této tragédie vyplyne.
Doufám, že přijmete tento můj dopis jako vyjádření opravdové upřímné soustrasti nad ztrátou Vašeho manžela. Je mi to hluboce líto.
S úctou Darina Rolincová

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám