Hlavní obsah

Exmanžel Lucie Bílé Noid riskuje, pojede na motorce do Maroka

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muzikant Václav Noid Bárta (29), exmanžel zpěvačky Lucie Bílé (43), se chystá na velkou adrenalinovou výpravu. Se skupinou přátel odjíždějí 15. června na motorkách do nehostinných částí Maroka.

Článek

"Jde o adventure trip českých celebrit, kdy budou společně zdolávat úskalí divoké přírody, cest, kam normální auto nikdy nezajede, a přitom objevovat exotické krásy cizích zemí," řekl Novinkám tiskový mluvčí výpravy Tomáš Matějovský.

Václav Noid Bárta ještě před třemi roky tvrdil, že s ježděním na motorce skončí. "Můj kamarád se velmi těžce zranil, asi svoje motorky raději prodám," svěřil se tehdy zpěvák.

Svůj slib ale nedodržel, i když jeden čas místo nebezpečných motorek jezdil raději na čtyřkolce. Velmi brzy se ale ke svému adrenalinovému sportu vrátil. "Bez motorek zkrátka nemůžu být," upřesnil Noid.

Foto: Foto EMI , Právo

Lou Fanánek Hagen reagoval zprvu svou sólovou deskou na český hip-hop.

Celá výprava kromě dvou členů, kteří se připojí později, odlétá 15. června do Španělska a do Maroka budou po své ose pokračovat přes Gilbraltar a Marakéš. Výprava čítá vedle motorkářů také čtyřkolku, na které pojede Lou Fanánek Hagen, a dva doprovodné jeepy.

V jednom z nich pojede také ředitel Hudebního divadla v Karlíně Egon Kulhánek. I když je vášnivý motorkář, zdravotní důvody mu jízdu na dvou kolech nedovolí. "Spadl jsem před šesti týdny na motorce. Mám v koleni šestnáct šroubů a železa. Budu klukům jízdu bohužel jen tiše závidět," vysvětlil Novinkám Kulhánek. Šéfkuchařem výpravy bude herec Martin Zounar.

Foto: Václav Jirsa, Právo

Martin Zounar ve své kuchyni.

Noid bude po návratu z Afriky na roztrhání. Začíná zkoušet hned dva muzikály - Jesus Christ SuperStar v hudebním divadle v Karlíně, kde ztvární roli Jidáše, a v divadle Kalich si zahraje legendárního zbojníka v Robinu Hoodovi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám