Hlavní obsah

Česká Miss šokuje volnou disciplínou: pojídání červů i krmení tygrů

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Slavnostní finále soutěže krásy Česká Miss je za dveřmi a ředitelka soutěže Michaela Maláčová trochu nadzvedla pokličku čarovného hrnce, ukrývající tajemství večera. Režisér tohoto ročníku Pepe Majeský si připravil pro diváky letos obrovskou show. Maláčová si zavtipkovala, že pokud nebude sledovanost vyšší než loni, slovenský režisér nedostane zaplaceno.

Článek

"Televizní diváci budou letos volit již od samotného začátku mezi 12 finalistkami, žádné super finále, nic. Až do posledního momentu tak bude vše napínavé a otevřené," informovala na středeční tiskové konferenci ředitelka České Miss Michaela Maláčová.

Zajímavostí je pak beze sporu zrušení tradiční volné disciplíny a její nahrazení dobrodružnými výkony dívek, které podstoupily v uplynulých týdnech. Budeme tak moci vidět adrenalinové skoky stejně jako krmení divoké zvěře či pojídání červů.

Hlavní hvězdou večera bude jednoznačně Jean Claude van Damme známý pod přezdívkou Muscles from Brussels, tedy Svaly z Bruselu. Ten přiletí do České republiky v pátek a pobude zhruba tři dny. [celá zpráva]

Peníze za sledovanost

Michaela Maláčová si zavtipkovala směrem k úspěšnému slovenskému režisérovi Pepe Majeskému. Uvedla, že jeho gáže bude záviset na tom, zda bude pořad sledovaný více než loni. Na to se však režisér jen tiše usmíval, zaplaceno zřejmě již dostal.

A nebojí se Michaela Maláčová, že první jarní víkend značně sníží počet lidí, kteří v sobotu večer zapnou televizor? "Nemám obavy. Myslím si, že si Česká Miss najde diváka, ať už bude na chalupě, nebo sedět doma. Navíc asi ještě nepůjde o vlahý večer, který by bylo možné trávit v přírodě," uvedla pro Novinky ředitelka prestižní soutěže krásy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám