Hlavní obsah

Favoritka soutěže Česká Miss bodovala v SuperStar a má dva tituly krásy

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Favoritka soutěže Česká Miss Jitka Válková je nejen krásná, ale i talentovaná. V osmnácti letech už má dva tituly Miss a také se dostala mezi čtyřicet nejlepších v Česko-Slovenské SuperStar.

Článek

"Chtěla jsem se přesvědčit, zda můj zpěv někoho zajímá, poslechnout si názor lidí, kteří tomu rozumí," řekla Novinkám finalistka soutěže Česká Miss 2010 Jitka Válková, která se probojovala mezi čtyřicet nejlepších v Česko - Slovenské SuperStar.

Zpívání je jejím největším koníčkem.  "Modeling jsem nikdy nedělala, ale zajímá mě. Česká Miss je pro mě výzva. Určitě bych úspěch využila i v pěvecké branži. Samozřejmě by ale záleželo na nabídkách," prozradila.

Vedle pěveckých zkušeností, má už i úspěchy v soutěžích krásy. "Zúčastnila jsem se dvou menších soutěží krásy. Na Miss pláž na Vranovské přehradě jsem zvítězila, na Miss Znojmo jsem se stala 2. vicemiss," dodala Válková, která je studentkou katolického gymnásia.

Jitka Válková je favoritkou soutěže. "Je to jednoznačně nejkrásnější finalistka," shodli se návštěvníci klubu Solidní nejistota, kde se 12 finalistek letošního ročníku Česká Miss loučilo před odletem do Karibiku.

Včera  krásky odletěly na soustředění do Dominikánské republiky. Spolu s nimi cestuje i režisér finálového večera Pepé Majeský, který bude s dívkami natáčet medailonky. Čeká je také focení, návštěva delfinária, folklorní večer, výlet lodí a setkání s tamními vládními představiteli.

Reklama

Související témata:

Související články

Vykopli ji ze SuperStar, boduje v České Miss

Když se nedaří na jednom bojišti, musí se to zkusit na druhém. Přesně to ukazuje i Jitka Válková, která skončila před branami semifinále Československé...

Výběr článků

Načítám