Hlavní obsah

Topmodelka Němcová: poprvé na veřejnosti s utajovaným ženatým milencem

– Špindlerův mlýn
Novinky, Gabriela Wolfová

Topmodelka Pavlína Němcová (34) ukázala svého přítele, jehož totožnost už více než dva roky tají. Němcová chodí s podnikatelem Milanem Vopičkou. Důvodem, proč modelka nechce prozradit totožnost partnera, je to, že Vopička je stále ženatý.

Článek

"O svém soukromí nemluvím. Mám partnera a myslím si, že konečně toho správného. Dokázala bych si představit i druhé dítě," řekla Novinkám modelka, která má z prvního manželství šestnáctiletého syna Alana.

Se svým partnerem podnikatelem Milanem Vopičkou už randí více než dva roky. Společně přijeli i na zahájení lyžařské sezóny do Špindlerova mlýna, kde modelka také pokřtila knihu Racek na horách. "Milan Vopička je ženatý, ale žije s Pavlínou. Jeho žena o tom ví," řekl Novinkám zdroj. Ve Špindlerově mlýně se od sebe nehnuli ani na krok. I na párty v baru Silver rock modelku sympatický podnikatel nespustil z očí.

Překvapením v baru bylo také přátelství zpěvaček Dary Rolins a Heleny Zeťové, které tam zpívaly. Zeťová i Rolins chodily se stejným mužem - hokejistou Jardou Bednářem. Dara s ním dokonce byla zasnoubená. "Nemáme spolu žádný problém. Jsme úplně v pohodě," řekla Novinkám Dara Rolins a její slova potvrdila i Zeťová. 

Na párty dorazila také Bára Nesvadbová s přítelem Bedřichem a dcerou Bibianou, primátor Pavel Bém, fotbalisté Patrik Berger a Jaromír Blažek, Gábina Partyšová s manželem Pepou Koktou, Kateřina Konvalinka Průšová s manželem Vladimírem nebo Kateřina Sokolová s přítelem Jeanem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám