Hlavní obsah

Eliška Balzerová po 27 letech dostala roli v komedii

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Naposledy zářila v komedii S tebou mě baví svět. Dvacet sedm let herečka Eliška Balzerová čekala na další komediální roli. A dočkala se. Získala jednu z hlavních rolí v připravovaném filmu Ženy v pokušení.

Článek

V legendární komedii S tebou mě baví svět se Eliška Balzerová objevila v roce 1982. Od té doby se jí komediální filmové role vyhýbaly. V novém filmu režiséra Jiřího Vejdělka hraje Balzerová bývalou divadelní divu Vilmu, matku hlavní hrdinky Heleny - majitelky manželské poradny, kterou hraje Lenka Vlasáková.

"Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy, jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou. Dvacetiletá dcera Laura (Veronika Kubařová) chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky,"  prozradila Novinkám mluvčí filmu Uljana Donátová.

"Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným, " dodala Donátová.

V mužských rolích se vedle Martina Zbrožka objeví Jiří Macháček, Roman Zach a Vojtěch Dyk. Premiéra Žen v pokušení je naplánována na 18. březen 2010.

Reklama

Výběr článků

Načítám