Hlavní obsah

Sexy Kocurová se po pěti letech vrátila na módní molo

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Průvodkyně Pamela z Účastníků zájezdu Jitka Kocurová (30) po pěti letech předváděla na módním mole. Nabídku přijala jen proto, že šlo o charitu a další módní přehlídky neplánuje.

Článek

"O žádný modelingový comeback nejde. Vždyť jsem byla na této přehlídce nejstarší modelka ze všech," řekla Novinkám Kocurová. "Nabídek na předvádění jsem v posledních pěti letech měla hodně, ale nepřijímala jsem je. Tentokrát jsem udělala výjimku, protože šlo o dobrou věc," vysvětlila Kocurová, která se věnuje moderování a herectví.

"Moderování mě živí, nemyslím si, že jsem herečka. Když ale nabídka na hraní přijde, vždycky mě to potěší," říká Jitka, která si už zahrála ve dvou filmech. Excelovala jako průvodkyně Pamela v Účastnících zájezdu, naposledy hrála ve filmu Veni Vidi Vici.

Vedle Kocurové na módní show, jejíž výtěžek jde na africké děti, které trpí vážným nedostatkem pitné vody - na projekt Children´s safe drinking water, předváděly Kateřina Průšová, Diana Kobzanová, Libuška Vojtková, Lucie Váchová nebo Eliška Bučková. 

Česká Miss Bučková překvapila novou image. Nechala si výrazně zesvětlit vlasy. S velkým úspěchem se ale změna nesetkala. "Říkala mi, že to nebyl její nápad, má to kvůli jedné připravované kampani," prozradila Novinkám Lucie Váchová

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám