Hlavní obsah

Jitka Kocurová opět nahá ve filmu, prsa za ni ukázala dablérka

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Jitka Kocurová (29) si před lety nechala sice udělat silikonové trojky, v novém filmu Veni vidi vici, kde hraje manažerku Alici, je ale neukázala. V erotických scénách za ní vnady předvedla dablérka.

Článek

„Erotické scény s Filipem Tomsou měly být hodně odvážné a tak jsem si vyžádala dablérku. Nakonec se režisér rozhodl s erotikou ubrat, ale když jsem měla dablérku k dispozici, tak proč bych ji nevyužila,“ řekla pro Novinky Jitka Kocurová.

Své silikonové trojky už modelka v minulosti ukázala. Vnady předvedla ve filmu Účastníci zájezdu, kde hrála sexy průvodkyni Pamelu.

Nová romantická komedie z golfového prostředí Veni, vidi, vici bude mít slavnostní premiéru ve středu. Vedle Jitky Kocurové titulní role ztvárnili Sandra Nováková a Filip Tomsa.

Pro Sandru je prý tento film osudovou záležitostí. „Poznala jsem se díky němu se svým životním partnerem,“ řekla pro Novinky Sandra.

S producentem filmu Janem Nejedlým přeskočila jiskra už v první den natáčení. „Nedávno jsme oslavili roční výročí a dostala jsem od Honzy nádherný prsten. Není zásnubní, na svatbu nemyslíme. Honza už má dvě za sebou, tak se mu asi do další nebude chtít,“ směje se herečka. „Zase se ale říká do třetice všeho dobrého,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám