Hlavní obsah

V USA začali prodávat krabičku poslední záchrany pro počítačové nadšence

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká společnost Maker Shed začala v USA prodávat velice zajímavé příslušenství pro počítače – takzvanou elektronickou krabičku poslední záchrany, která může přijít vhod, pokud se nějaká z komponent PC sestavy porouchá. Sám výrobce ale upozorňuje na to, že tato počítačová „lékárnička“ je určena spíše pro odborníky, nebo jako zábavný dárek.

Článek

„Nikdy nevíte, kdy počítač vypoví službu a vy budete muset s opravou improvizovat stejně jako MacGyver. To se může stát kdykoliv a je dobré být připraven,“ láká na nové příslušenství v popisku produktu společnost Maker Shed.

Sada Mintronics Survival Pack obsahuje přes 60 užitečných součástek, jako jsou nejrůznější odpory, kondenzátory a kabely. Ty jsou určeny především pro výrobu nebo opravu různých elektronických zařízení na cestách.

Všechny díly sady jsou úhledně vyskládány v kovové krabičce. Za ní zájemci zaplatí 20 dolarů, tedy přibližně 360 korun. Zatím není jisté, zda se zajímavá novinka začne prodávat také na tuzemském trhu.

Reklama

Výběr článků

Načítám