Hlavní obsah

Jihomoravskou ODS povede v krajských volbách Jiří Crha

Právo, tr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Jiří Crha, dlouholetý ředitel krajského úřadu a nynější místostarosta města Blansko, byl v pondělí večer na regionálním sněmu ODS Jihomoravského kraje v Brně zvolen lídrem kandidátky pro volby do krajského zastupitelstva v příštím roce. Jihomoravská ODS je první, která svého kandidáta zvolila.

Článek

„Máme velkou výhodu lídra s životními zkušenostmi. Crha je člověk, jenž chce být mezi námi a nebude se rozptylovat sezením na pražských židlích ve Sněmovně či v Senátu. Jeho prioritou je jižní Morava,“ prohlásil po volbě předseda jihomoravské ODS Jiří Kadrnka ve zjevné narážce na protikandidáta, senátora Richarda Svobodu, který získal 37 hlasů ze 107 platných. Pro vítězného Crhu hlasovalo 70 lidí.

Crha po svém zvolení řekl Právu, že v případě volebního vítězství v krajských volbách by se jeho strana ráda zaměřila na konkrétní věci v regionální politice, na spolupráci se všemi obcemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám