Hlavní obsah

Iggy Pop a Alice Cooper v hudebním hororu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V kanadském Torontu začaly práce na realizaci komediálního horroru Suck. Představí se v něm několik slavných muzikantů a v titulní roli také britský herec Malcolm McDowell. Film bude faustovskou historií mladé rockové skupiny The Winners, která je připravena udělat všechno pro to, aby byla slavná a nesmrtelná.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Alice Cooper bude hrát barmana.

Článek

Režisérem a scenáristou je Rob Stefaniuk, který si ve snímku zahraje postavu zpěváka zmíněné kapely. V roli její baskytaristky se představí Jessica Paréová a jejího manažera bude hrát Dave Foley.

Zpěvák a spisovatel Henry Rollins ztvární rozhlasového producenta, Iggy Pop hudebního producenta a Moby frontmana punkové formace Secretaries of Steak.

„Řeknu jen pětačtyřicet slov, ale je to pětačtyřicet skvělých slov. A pak mě sežerou,“ říká Moby.

Ve filmu se představí rovněž Alice Cooper, který na začátku loňského prosince vystoupil v Brně. Bude hrát barmana a jeho dcera Calico tanečnici.

Snímek by měl mít premiéru na podzim roku 2009.

Reklama

Související témata:

Související články

Alice Cooper spolehlivě zářil i trochu strašil

Šedesátiletý americký zpěvák Alice Cooper dorazil v úterý do brněnské haly Rondo, solidně ji naplnil a předestřel jí své nejslavnější písničky jako za starých...

Výběr článků

Načítám