Hlavní obsah

VIDEO: Řidička se lekla protijedoucího vozu a zničila šestnáct aut

– TŘINEC • Aktualizováno

Kuriózní dopravní nehoda ve čtvrtek zaměstnala policisty a hasiče v Třinci - Sosně. Řidička se tady prý lekla protijedoucího auta. V tu chvíli strhla řízení a vrazila do zábradlí, se kterým letěla do zhruba šestimetrové hloubky. Zábradlí poničilo 14 aut. Její vůz poškodil další dvě auta. Akrobatický kousek si vyžádal pouze lehké zranění řidičky.

Článek

„Dnes odpoledne jela žena ze svého domu. Po několika metrech v zatáčce se zalekla protijedoucího vozu. O to se trochu otřela, strhla řízení doprava a vrazila do zábradlí,“ popisuje nehodu policejní mluvčí Ivan Žurovec.

Řidička se zřítila na parkoviště, které bylo asi šest metrů pod silnicí. S ní letělo i kolem patnácti metrů zábradlí. „Svým automobilem poškodila dvě vozidla. Dalších čtrnáct zničilo spadlé zábradlí. Celý incident se v tuto chvíli šetří. Pokud bude řidička obviněna, hrozí jí pokuta,“ doplnil Žurovec.

Svým vozem žena poškodila dvě auta, další zničilo zábradlí, které shodila. Foto: Policie ČR

Na místě až do tří hodin hasiči uklízeli. „Když jsme přijeli na místo, vytékaly z Alfy provozní tekutiny. Celé okolí jsme proto museli posypat absorpčním práškem,“ přibližuje práci členů jednoho hasičského vozu velitel zásahu Marek Waclawík.

Na zaparkovaná auta spadlo zábradlí. Foto: Policie ČR

„Já tady parkuji pravidelně. Ale ještě se tady nikdy nic takového nestalo. Ani nikde v okolí jsem o něčem takovém neslyšela,“ kroutila nevěřícně hlavou Marcela Machková, které zábradlí také poškodilo vůz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám