Hlavní obsah

Kytarista skupiny Bon Jovi byl chycen při řízení v opilosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Richie Sambora, kytarista rockové skupiny Bon Jovi, bude mít zřejmě co vysvětlovat poté, co ho zadrželi policisté v Jižní Kalifornii s podezřením, že sedl za volant opilý. Obvinění by se navíc ještě mohlo rozšířit o ohrožení dětí, protože v jeho černém autě značky Hummer seděly dvě nezletilé dívky a jedna žena, oznámila agentura Reuters s odvoláním na místní policii.

Foto: Reuters

Kytarista skupiny Bon Jovi na policejním snímku poté, co byl zadržen při řízení v opilosti

Článek

Podle Jasona Kravetze, mluvčího policie v Laguna Beach, kde muzikant žije, zastavili policisté Samboru poté, co podivným způsobem kličkoval mezi pruhy na silnici. Když devětačtyřicetiletý Sambora vystoupil z automobilu, ucítil zasahující policista alkohol a odeslal ho na stanici, kde mu byly provedeny krevní testy. Jejich výsledky zatím nejsou známy.

Sambora slíbil, že se dostaví 7. května k soudu, kde se bude jeho případ projednávat. Sambora má problémy s alkoholem už delší dobu a v loňském roce byl dvakrát na odvykací kůře.

Reklama

Výběr článků

Načítám