Hlavní obsah

Ewa Farna skoncovala s ošklivkou

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zářivým úsměvem bez sebemenší chybičky okouzluje nyní teenagerka českého showbyznysu Ewa Farna. Zbavila se totiž rovnátek, s nimiž ještě nedávno nazpívala průvodní píseň k seriálu Ošklivka Katka.

Foto: ČTK

Ewa Farna ještě s rovnátky.

Článek

Ewa Farna vsadila na double-image. Zprava je něžná romantická holčička...foto: Právo/Michaela Feuereislová

Hit nazvaný Jaký to je se zrodil na objednávku televize Prima v osvědčené manželské autorské dílně textařky Gábiny Osvaldové a skladatele Ondřeje Soukupa.

Nejen že ho slýcháme díky seriálu téměř v televizi, ale stane se i nosnou melodií tříměsíční „šňůry“ Zazpívej si na Ewa Tour 2008, během níž mladinká zpěvačka projezdí křížem krážem celou republiku.

Za téměř dva roky si Ewa na rovnátka tak zvykla, že se po jejich sundání ani nemohla poznat. A navíc dostala trochu strach o svou kariéru. „Jsem zvědavá, jak mi bez nich půjde zpívání. Jen doufám, že nebudu šišlat,“ přiznala se.

Na turné zpěvačka vyráží už o tento víkend se zcela novou image. Co ubrala v puse, to přidala na hlavě. Kadeřnici nechala volnou ruku a během hodiny se zrodil zcela netradiční účes, napůl popový a napůl metalový. „To se ke mně hodí, já jsem totiž něco mezi tím,“ říká Farna.

...a z levé nezkrocená divoška.foto: Právo/Michaela Feuereislová

A nejde jen o účes, pořádná divočina prý bude i celý program. Ewa se bude na pódiu vznášet ve výškách, lyžovat i jezdit na snowboardu jako na skutečné sjezdovce.

Chce tak připomenout svým fanouškům, že je nejen dobrá zpěvačka, ale i lyžařka. Letos vyhrála 11. ročník závodu ve sjezdu Beskydská lyže 2008 a obsadila třetí místo na Zimní olympiádě evangelické mládeže v Polsku.

Ošklivce Katce, kterou v seriálu Primy hraje Kateřina Janečková, zatím rovnátka zůstávají.

Reklama

Související témata:

Související články

Dětský idol dneška? Ewa Farna

Na otázku, koho mají české děti nejraději, odpovídá i letos již třetí ročník ankety Jetix Kids Awards, kterou pořádá dětská televize Jetix. O svých idolech...

Češi a Poláci se hádají o Ewu Farnou

Komu patří víc? Nám, nebo vám? To je diskuze, která se momentálně rozpoutala na stránkách mladé rockové zpěvačky Ewy Farne mezi českými a polskými fanoušky....

Výběr článků

Načítám