Hlavní obsah

Milionářský veletrh v Moskvě startuje: kupte si jachtu nebo vilu v Karibiku

Smetánka celého světa balí svoje kufry ze sobolí kůže a nasedá do tryskáčů. V Moskvě co nevidět začne Millionaire Fair, veletrh se zbožím tak luxusním a vzácným, že i leckterý arabský šejk musí sáhnout hluboko do kapsy. Vybrané delikatesy, archivní vína a poslední módní výstřelky za miliony. Vítejte mezi nejbohatšími!

Článek

Letošní ročník Millionaire Fair v Moskvě se bude konat od 21. do 23. října a stejně jako všechny předchozí ročníky i ten letošní přinese nejnovější hity ze světa luxusního zboží.

Co všechno si může takový obyčejný milionář koupit? Jedním z největších lákadel jsou tu auta, mnohdy vypadající spíš jako kosmická loď. Oblé tvary, lesklé kapoty a extravagantní design je lákavý dvojnásob, když ho křehká top modelka leští svým péřovým boa.

Jenže auty to teprve začíná – „udělat radost“ si tu můžete třeba vrtulníkem nebo malým letadlem.

Nedílnou součástí okázalé přehlídky luxusu jsou ale i kosmické ceny, ať už jde o drahé šperky, kosmetiku, hodinky, nábytek nebo jachtu. Několik ročních platů tu můžete také utratit za vilu v Karibiku, hodnotné umělecké dílo nebo výhodnou investici.

Součástí festivalu přepychu je pak také bohatý doprovodný program pro ty nejnáročnější diváky včetně velikášských ohňostrojů, koncertů, módních přehlídek nebo operních představení.

Millionaire Fair se koná několikrát do roka v Moskvě, Amsterodamu, Istanbulu nebo v Antverpách a úvodní gala večer je vždy velmi diskutovanou událostí. V loňském moskevském ročníku slavil úspěch i tradiční český výrobce klobouků Tonak, když představil svou originální kolekci.

Pokud i vy toužíte nadechnout se atmosféry prodchnuté vůní dolarů, nejbližší příležitost máte v Moskvě (21. – 23.10.) nebo Amsterodamu (8. – 12.12.).

Čtěte dále:

Festival milionářů je jedním z mnoha luxusních výstřelků. Přečte si o těch dalších v některém z našich článků:

Inzertní sdělení: Tipy na zájezdy do Moskvy

Cestovní kancelář ESO travel, specialista na Asii, Severní, Jižní a Střední Ameriku, Tichomoří a Afriku vybírá z nabídky zájezdů do Ruska:

Průřez životem “matičky Rusi” umožňuje poznat lodní cestou některé z klenotů ruské architektury a milníků ruské historie.

I za víkend můžete stihnout poznat kus Moskvy, města s mnoha historickými památkami a zvláštní atmosférou východní metropole.

Autor: Viola Kratochvílová & ESO travel

Anketa

Chtěli byste se zúčastnit milionářského festivalu?
Ano
62,1 %
Ne
34,4 %
Nevím
3,5 %
Celkem hlasovalo 662 čtenářů.

Pustí mě tam?

Nejste milionář a chcete na Milionářský festival? A nejste ani miliardář? Na webu festivalu se dočtete, že je určen pro návštěvníky, kteří jsou zvyklí na jistou životní úroveň, pro slavné a bohaté, pro pár vyvolených. Zároveň je ale zván každý, kdo se chce inspirovat luxusním životním stylem. Chce se vám tam ještě?

Dress code na trh

Protože milionáři berou svoje trhy vážně, je předepsán i určitý dress code, tedy doporučený styl oblečení, jaký zvolit pro návštěvu Millionaire Fair. Na gala večer, kam jsou zvaní jen VIP hosté, je vyžadován tzv. Black-tie, což znamená oblek pro pány a večerní róba nebo koktejlky pro dámy. Po zbytek festivalu je vyžadován dress code jménem tenue de ville, kdy je pánům doporučen méně formální oblek nebo sako a dámám kostýmek nebo jiná elegantní móda.

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám