Hlavní obsah

Pomocná ruka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Každá z nás doufá, že je tu vždy někdo, kdo nám dokáže pomoci, když se něco pokazí. A ať už je to člověk nebo chytrá krabička, vždy budeme vděčné za pomocnou ruku, která nás vytáhne z každé šlamastyky.

UNIQA pojišťovna, a.s.

Článek

Milé dámy a řidičky,

jistě jste mnohokrát v životě zažily situaci, ve které jste si tak úplně nevěděly rady. A pokud alespoň občas řídíte, je jisté, že se vám již stala nebo v brzké době stane i na silnici. Co si budeme povídat, auta nejsou dokonalé stroje a i člověk občas zachybuje tak, jak by si ani ve snu nepomyslel.

Nezávisle na našich řidičských schopnostech je tu ovšem krabička SafeLine, která dokáže pomoci i v té největší nouzi. A protože má jednoduché kouzelné tlačítko, nemusíme si ani složitě vzpomínat na jakákoli čísla nebo to, kde se zrovna nacházíme. Krabička SafeLine to udělá za nás!

Petra, 28 let, Beroun, auto jménem Bára

Znáte to – ženy nikdy příliš neřeší, co se děje pod kapotou a ani já nejsem výjimkou. Před časem mi můj snoubenec koupil nové autíčko. Chtěla jsem, aby bylo červené a dala jsem jí jméno Bára. Ostatní mě příliš nezajímalo. A protože můj nastávající ví, že jezdím hlavně rychle a ráda (slovo dobře bych v mém případě vynechala), tak mi pro jistotu hned pořídil asistenta SafeLine.

Ta malá nenápadná krabička umí spoustu věcí: kdybych měla nehodu, tak přivolá asistenci, v případě krádeže mi auto rychle dohledá a nouzové tlačítko je tu pro případ, že by se mi třeba za volantem udělalo špatně. Zatím jsem žádnou z těchto skvělých služeb SafeLine nemusela použít, bohudík! Ovšem i přesto je můj snoubenec mnohem klidnější – má mě tak hezky pod dohledem.

Nakonec to byl naopak on, kdo jako první ocenil i jiné služby SafeLine. Vzhledem k tomu, že mám nové auto, je potřeba dle ujetých kilometrů jezdit na pravidelné servisní prohlídky. A představte si, že SafeLine hlásí esemeskou na mobil dle mých ujetých kilometrů termíny servisní prohlídky. To je pohoda, když to někdo hlídá za Vás.

Jo a nedávno jsem ještě spěchala na schůzku s kamarádkou, a sice jsem zamkla auto, ale nechala zapnutá světla. Za pár hodin – znáte to, schůzky s kamarádkou se vždycky tak nečekaně protáhnou – mi přišla na mobil sms, že se mi tím brzy vybije baterie. Určitě si dovedete představit ten kalup k mému autu. Ale autobaterii jsem zachránila a sms radši vymazala. Co kdyby se o tom náhodou dozvěděl můj přítel? To by bylo zase poznámek o blondýnách…

A jak se jmenuje Vaše auto? Také Vám někdy tak chytře pomohlo? Napište nám a hrajte o cestovní poukazy v hodnotě 100 Eur. Soutěžte zde!

Související témata:

Výběr článků

Načítám