Hlavní obsah

Nová naděje ve zlepšení dopravní situace: krabička pro Vaši bezpečnost na silnicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Jistě nám dáte za pravdu, že současná dopravní situace na českých silnicích je k uzoufání. Zácpy, časté opravy a objížďky, málo parkovacích míst, agresivní řidiči…To vše nám denodenně komplikuje a ztrpčuje život.

UNIQA pojišťovna, a.s.

Článek

Je přirozené, že mnohé z Vás váhají, zda má vůbec cenu sednout za volant a jet do práce, s dětmi do školy nebo večer za zábavou, pokud s Vámi nejede manžel, přítel…prostě pravý gentleman, který vymění píchlou pneumatiku nebo vyřeší jakoukoli jinou svízelnou situaci.

„A co když nikdo tak šikovný zrovna není po ruce?“, řeknete si. Ujišťujeme Vás, že o někom takovém víme - dovolujeme si Vám představit užitečného asistenta na cesty UNIQA SafeLine.

SafeLine je malá nenápadná krabička v autě, která umí spoustu věcí a ušetří Vám čas, peníze i nervy. Její funkce jsou následující:

-       Nárazové čidlo Vás hlídá v případě nehody, předává signál do centrály a umí ihned zajistit příjezd pomoci.

-       Kouzelné nouzové tlačítko na palubní desce Vám pomůže při nevolnosti či defektu na silnici. Stačí ho stisknout a pomoc je na cestě.

-       Ani krádeže se není třeba bát. Stačí ji nahlásit, centrála vůz lokalizuje a za asistence policie Vám ho vrátí zpět.

-       Najezdíte méně kilometrů? Pak máte jako méně riziková řidička nárok na slevu z pojistného!

Pořád ještě váháte? Přečtěte si pár skutečných příběhů konkrétních žen – řidiček. Pak už stačí jenom kliknout na www.havarijko.uniqa.cz a dozvíte se více. Navíc můžete v soutěži hrát o skvělé cestovní poukazy v hodnotě 100 Eur. A to stojí za to!

Milé dámy, slečny a paní řidičky jak nám ve svém příspěvku napsala jedna ze čtenářek, auto k nám patří stejně jako naše kabelka. Ať už je velké či malé, staré nebo nové, je to náš miláček, důležitý člen naší domácnosti. Hladíme ho po kapotě, leštíme, pucujeme a máme o něj obavy, stejně jako o naše děti nebo přátele. Máme ho jednoduše rády.

A když je navíc naše autíčko tak chytré, že si umí samo přivolat pomoc a třeba i chytit zloděje, o to víc si ho vážíme. Zvláště pak, pokud není žádný statný chlapák po ruce.

Související témata:

Výběr článků

Načítám