Hlavní obsah

Zajímavosti o ženském poprsí

Novinky, bok

Ženská ňadra jsou symbolem smyslnosti, který dodává každé nositelce specifickou osobitost a také přitažlivost pro opačné pohlaví. Jsou také nezbytnou součástí při kojení. Jak ženy vnímají své poprsí, a jakými změnami prošly jejich vnady napříč generacemi?

Foto: Profimedia.cz

Mnohé ženy jsou s tvarem či velikostí svého poprsí nespokojené.

Článek

Těžko najdete dvě ženy, které by se pyšnily naprosto identickým poprsím (pokud nemluvíme o chirurgickém vylepšení). Některá nositelka se může chlubit bujnějšími „přírodními” tvary, jiná je vděčná i za to málo, co má.

Bezpochyby jde však o tělesnou partii, která vzbuzuje řadu emocí – pozitivních, negativních a třeba i slastných. Zajímavá zjištění o těchto dámských přednostech přinesl server Fox News.

Zvětšující se poprsí 

Průměrná žena nosí podle zjištění maloobchodního prodejce spodního prádla Intimacy v současnosti velikost podprsenky 75D, což je značný nárůst „objemu” z velikosti 75B před dvaceti lety.

Špatná velikost

Dříve nebyl rozhodně takový výběr, jaký mají ženy nyní, ale přesto si neumějí správně vybrat. Celých 85 % nosí nepadnoucí velikost podprsenky, která jim zbytečně dělá špatnou postavu nebo ničí záda.

Věčná nespokojenost

Ženy jsou často s něčím nespokojené, jejich poprsí patří mezi ožehavá témata, která se často probírají. Přes 70 % dam hodnotí své tvary jako nevyhovující, muži s tím ale problém nemají. Co s tím? Zapojte trochu fantazie a pohrajte si se svým dekoltem, zvýrazněte tvary či velikost ňader, možností je nespočet.

Prsa jako symbol vzrušivosti

Nejen v mužských představách hrají tyto ženské vnady významnou roli. Podle průzkumů je pro 82 % žen jejich poprsí místem, jehož stimulací dosahují slastných prožitků.

Neskutečné velikosti

Řada žen má pocit, že jejich poprsí je menší než malé, a jejich rozměry je trápí. Na druhé straně jsou ale také dámy, které tíží vskutku nadměrná ňadra. V roce 1999 byla do knihy rekordů zapsána žena, jejíž obvod přes prsa činil neuvěřitelných 177 centimetrů.

Neidentická dvojčata

Jakkoli se mohou zdát na první pohled oba prsy stejné, většina žen má jeden o trochu větší.

Nejžádanější zákrok

Co se týče plastické chirurgie, zvětšení či jiná úprava prsů se během posledních několika let drží s přehledem na špičce nejžádanějších tělesných úprav.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám