Hlavní obsah

Žena podlehla rakovině pouhý den po své svatbě

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Matka dvou dětí trpěla velkými bolestmi žaludku už dlouhých osmnáct měsíců. Lékaři ji chlácholili, že jde pravděpodobně o žlučové kameny, a i s bolestmi ji pouštěli domů. Letos v únoru se ale dozvěděla správnou diagnózu, že trpí nevyléčitelnou rakovinou.

Foto: Profimedia.cz

Rodina Kate Wigginové, partner Garry, dcera a syn.

Článek

Kate Wigginová zemřela ve svých devětadvaceti letech, pouhé tři týdny po vyřčení diagnózy. „Kate měla relativně velké bolesti, ale doktoři si stále mysleli, že jde o žlučové kameny, pak že jde o bakteriální infekci, ale když se jí na kůži začaly dělat výrůstky, dozvěděli jsme se, že má neobvyklou formu rakoviny, která je v poslední fázi. Nenechala nás plakat ani smutnit, hned se pustila do svatebních příprav,” řekla deníku Daily Mail její matka.

Žena měla dvě děti se svou školní láskou Garym. Jejím posledním přáním byla svatba, která se narychlo zorganizovala a na níž byli přítomni známí, příbuzní, kamarádi i děti novomanželského páru. Svatba se konala šestého března. Pouhých dvaasedmdesát hodin po obřadu matka dvou dětí, osmileté Molly a desetiletého Lewise, zemřela.

Foto: Profimedia.cz

Svatební fotografie.

Foto: Profimedia.cz

Kate Wigginová se svým otcem ve svůj svatební den.

„Svatba byla krásná, byli tam přítomni i doktoři a záchranáři, protože měli strach, aby to dcera vůbec zvládla. Nemohla skoro popadnout dech, přesto ale moc chtěla vyslovit svůj slib. Jsem na ni hrdá. Žila pro své dvě děti a Garyho. Nikdy nepila ani nekouřila. Byla ten nejsilnější člověk na světě, kterého jsem kdy poznala,” dodala její matka.

Kate Wigginová byla se svým partnerem Garym třináct let, poznali se ve škole. Zemřela v poklidu, obklopená rodinou, za poslechu své oblíbené písničky Who you love (Koho miluješ) od Katy Perry a Johna Mayera.

Foto: Profimedia.cz

Matka zesnulé Kate Wigginové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám