Hlavní obsah

Dívka dokáže zakrýt silné akné pomocí make-upu

Novinky, ema

Elaine Mokk z Toronta nahrála na internet video, ve kterém ukázala svou pravou tvář. Ta je pokrytá cystickým akné a dospívající dívka musí každý den svádět urputný boj s jeho zakrýváním. A video má obrovský úspěch. Díky své statečnosti si teenagerka vysloužila už přes šest miliónů zhlédnutí.

BEZ KOMENTÁŘE: Dokonalý make-up na zakrytí akné

 
Článek

Američanka původem z Číny ukázala světu, že i s tak silně poškozenou pletí se dá účinně bojovat. Trpí cystickým akné, které je nejen nepříjemné, ale i velmi bolestivé. „Chtěla jsem se podělit o svůj příběh, protože vím, že nejsem sama, kdo trpí tak závažnou formou akné. Když se s někým bavím, tak je vidět, jak očima putuje po mém obličeji. Z toho jsem hodně smutná a občas se mi chce i brečet. Právě díky tomu se cítím hodně nejistá,“ svěřuje se nešťastná Elaine.

Dívka jako první aplikuje tenkou vrstvu podkladového séra. Dále pokračuje BB krémem, který kromě hydratace pleť i vyrovnává, ošetří kůži antioxidanty a celkově sladí její tón. Také dodává, že by lidé s problémy s akné měli být velmi opatrní, co se týče používání make-upu. Může být totiž příliš zatěžující a akné silně podráždit.

Jako další pak použije korektor, kterým zakrývá jednotlivé části obličeje postupným poklepáváním prsty. Všechny vrstvy pak zafixuje pudrem. Celé video zakončí Elaine pohledem na svou krásně nalíčenou a sjednocenou pleť, kde není téměř poznat, že trpí tak závažným akné.

K videu, které pochází ze 7. dubna, dodává, že po návštěvě lékaře užívá antikoncepční pilulky a speciální přípravek Accutane, který pomáhá k celkovému zlepšení akné prostřednictvím snížení produkce mazu a přílišné mastnoty pleti. Jak antikoncepce, tak i speciální přípravek prý přispěly k celkovému zlepšení jejího problému.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak hvězdy bojují s akné? Inspirujte se!

Akné si nevybírá. Trápí nejen běžné smrtelníky, ale i známé celebrity. Ale známé osobnosti znají recept, jak efektivně bojovat proti akné. Okoukejte jejich...

Akné může nabourat psychiku

Snad každého potkalo v pubertě akné. A každý také ví, že to není nic příjemného. Může se jednat o malé pupínky, které se lehce překryjí, ale také o zánětlivé...

Výběr článků

Načítám