Hlavní obsah

Za orgasmus krásnější

– PRAHA
Novinky, Marek Liška

Dnešní doba klade na muže velmi vysoké nároky, a to snad ve všech sférách lidské činnosti, sex nevyjímaje. Dávno pryč jsou časy, kdy se muž zajímal hlavně o své uspokojení, zatímco partnerka mnohdy zůstávala neukojená. Dnes je tomu zcela naopak.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie - Martin Vašek v souboji se soupeřem

Článek

Muži jsou doslova posedlí ženským orgasmem, a tak často zapomínají na svůj vlastní. Pár rad a tipů převážně pro muže mohou pomoci tento nepříznivý trend napravit.

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti

Následující cvičení dopomohou k k intenzivnějšímu prožívání orgasmu.

1. Napněte svaly tak, jako byste náhle museli přerušit močení. V prvním týdnu tréninku postačí tento tlak vydržet jen pár sekund. Po měsíci byste však měli vydržet již deset sekund. Cvičení rozhodně neprovádějte při močení.

2. Výše uvedené cvičení - napnout, uvolnit - opakujte za sebou v rychlejším tempu.

3. Napněte na dobu dvou sekund svaly a potom zatlačte jako při stolici. Tento cvik několikrát opakujte.Zatímco první dvě uvedená cvičení můžete vykonávat kdekoliv, například při čekání na tramvaj, tento speciální cvik je lépe provádět o samotě, neboť riziko nežádoucích průvodních projevů je relativně vysoké.

Tato cvičení nejsou samoúčelná. Je dostatečně známo, že umění dlouhého milování spočívá právě ve schopnosti uvolnit svaly na dnu pánve a zadnici.

Ruční práce

Pokud vaše partnerka nemá stejnou chuť na sex jako vy, potom si nedělejte násilí a dopřejte si rozkoš sami. Zachováte si tak sebeúctu. Nedůstojné škemrání a sex ze soucitu je pod vaši úroveň. Jestliže je vztah hodnotný, proberte vše následujícího dne se svou partnerkou.

Pokud jste nuceni uchýlit se k masturbaci, čiňte tak pouze v naprostém soukromí. Být přistižen při onanii má většinou za následek hysterickou reakci ze strany partnerky, kterou ani nenapadne chápavě přiložit ruku k dílu, ale naopak vás nekompromisně odsoudí jako ubožáka. Výčitky typu - "Ty už mne nemiluješ! Víš jak mi je?" - rovněž nejsou výjimkou.

Masáž

Vaše partnerka drží penis v jedné ruce tak, aby penis stál kolmo k jejímu tělu. Dlaní druhé ruky tře krouživými pohyby žalud, jakoby něco leštila. Dobře naolejované ruce partnerky jsou samozřejmostí.

Na pejska

Aby partnerka při poloze "na pejska" (ona stojí ohnutá a on do ní proniká zezadu) nemusel nikdo kňučet bolestí, je nutno nejprve dobře promasírovat tělesné partie pod análním otvorem. Zde se totiž nacházejí nervové provazce, které uvolňují hýžďové svaly. Tak budete moci do partnerky snáz proniknout.

Podle přední britské expertky na sex Anne Hopperové je pro tuto polohu nejvhodnějším místem sprcha. Teplá voda uvolňuje. 

Polštář

Při klasické misionářské poloze podložte svou partnerku polštářem. Polštář lze uložit buď pod kostrč nebo pod zadek. Změněný úhel vnikání penisu značně zvyšuje slastné pocity obou zúčastněných.

Kdo si hraje nezlobí

Zasadit strom, zplodit syna a postavit dům. Seznam věcí, které muž musí zařídit by se měl rozšířiti o "otestovat erotické pomůcky". Erotické pomůcky ani zdaleka nejsou jen doménou žen a pokud si mohou užívat ženy, tak proč ne i muži? Taková vibrující vagína má také jistě své kouzlo....

Trocha vosku neuškodí

Kdo si rád hraje s ohněm, jistě s chutí vyzkouší hrátky s voskem. Ale jaké svíčky zvolit? Za ideální lze považovat bílé, neparfémované svíčky, které lze koupit ve všech obchodech s potřebami pro kutily. Vyvarujte se svíček ze včelího vosku - jsou o deset stupňů žhavější. Na partnerku kapejte vosk minimálně z metrové výšky, jinak hrozí riziko popálenin.

Humor

Sex a humor patří neodmyslitelně k sobě. Ne každý však má smysl pro humor. Proto je vhodné si partnerku nejprve otestovat, abyste se vyhnuli případné negativní reakci. Dobrý vtip umí náležitě uvolnit atmosféru, takže na rande je dobré mít v zásobě alespoň jednu kvalitní anekdotu. Například: "Co je nejlepší na felaci?" "Pět minut ticha."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám