Hlavní obsah

Tantrická masáž uvolní a probudí utajenou vášeň

Novinky, Dana Sokolová

Nedostatek doteků – i tak by se dal nazvat současný stav většiny párů. Přitom doteky mohou mnohdy znamenat pro intimitu a uspokojení mnohem více než samotný pohlavní styk.

Článek

Východní tantra využívá lidskou sexualitu pro samotnou radost z doteků. A pokud chcete alespoň malinko ochutnat z učení východních mistrů, pak se nebraňte a vyzkoušejte tantrickou masáž vedenou profesionálem.

Při tantrické masáži přitom nejde o vyvolání a uspokojení sexuální touhy, ale o porozumění vlastní sexuální energii. Pokud tedy žena touží porozumět mužské sexualitě, musí nejprve porozumět té své, což jí právě umožní jednoduché léčivé doteky tantra masérky či maséra. Díky těmto dotekům žena s mnohem větší láskou přijímá své tělo i své vzrušení. Najednou si uvědomí, že svůj orgasmus již neprožívá pouze ve svých genitáliích, ale přenese jej jako hluboký, naplňující pocit do celého těla.

Uvědomte si vlastní sexualitu

Za mnohem hlubší prožitek pak také může to, že člověk během masáže myslí jen a jen sám na sebe, na své tělo. Nemusí pohlížet na druhého, na jeho uspokojení či očekávání, a tak se dokáže ponořit mnohem hlouběji do prožitku a vlastní meditace.

Rozhodně se ale nejedná o erotickou masáž, která se zaobírá pouhým tělem a uspokojením potřeb. Tantra je mnohem více o uvědomění si své vlastní sexuality díky sebeléčení a objevování nových životních i vztahových dimenzí. To vše je předáváno prostřednictvím různých druhů doteků, od úplně jemných až po dynamické, od doteků pouhou dlaní až po hlazení nejrůznějšími horkými ručníky, peříčky a za použití speciálních vůní a přírodních vyživujících olejů. A to vše za zvuku příjemné hudby.

Tantrická masáž se navíc může plně obejít bez masáže pohlavních orgánů, a to i přesto, že jsou tyto orgány považovány za centrum reflexních zón, jejichž masáží se doplňuje energie do zanedbaných orgánů. Každý člověk má možnost volby, zda masáž těchto partií podstoupí či ne. A i když se rozhodne tyto partie vynechat, nepřijde o intenzívní prožitek.

Tantra masáž pro páry

Přestože může jít o originální dárek, jenž má v páru při milování probudit nové dimenze, může jít i o velmi nepříjemný zážitek. Ne každý totiž má na to sledovat, jak cizí ruce hladí tělo či intimní partie jeho milované osoby. A tak pokud je člověk byť jen nepatrně žárlivý, může to v něm zanechat celou řadu pochybností. Místo uvolnění si tak přivodí jen další šrámy na duši. Proto je někdy lepší masáž podstoupit nejprve individuálně a až poté, po vzájemné dohodě, volit společnou variantu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám