Hlavní obsah

Randění v době koronavirové aneb Šest tipů na skvělé virtuální rande

Novinky, Alžběta Dytrychová

Poznala jste na začátku října osobu, která probudila motýlky ve vašem podbřišku? Stýkáte se s člověkem, který žije na druhé straně republiky? Nebo jste si s příchodem pandemie stáhla seznamovací aplikaci? Ať už zažíváte jakékoliv milostné vzplanutí, jedno je jasné. Klasické rande si na nějaký čas musíte odpustit. Naštěstí existuje poměrně zajímavá alternativa, která si říká virtuální rande.

Foto: Profimedia.cz

Virtuální rande jako řešení současných opatření

Článek

Všichni zamilovaní vědí, že lásku nelze naplánovat. Pokud vám přišla do života nedávno, pak pravděpodobně toužíte po boku nového muže strávit každou vteřinu svého života.

Bohužel, současná situace a vládní opatření čerstvě zamilovaným nepřejí. Bary a restaurace fungují jenom na bázi výdejního okénka, kina jsou zavřená a venkovní pohyb omezen.

I když by se mohlo zdát, že nastalá situace nemá pro randící páry řešení, opak je pravdou. Podlehněte kouzlu virtuálního randění, které v lecčem předčí vaše očekávání.

1. Online bar

Mnoho párů si první schůzky plánuje v baru. Není divu, potemnělá až intimní atmosféra, výtečné drinky a hudba v pozadí dělají z baru ideální místo na rande. Této myšlenky se ale nemusíte vzdávat, stačí, když trošku zaimprovizujete a vytvoříte bar v domácích podmínkách.

Jak na to? Pošlete svému milému seznam ingrediencí na oblíbený drink, následně odstartujte videohovor a společně, i když každý ve svém bytě, si namíchejte skvělý koktejl.

Po chvilce kreativity přijde na řadu příjemnější část večera, a to společné povídání a popíjení vytvořeného drinku. Uvidíte, že i virtuální konverzace má své kouzlo.

2. Společné sledování filmu

Kdo by nemiloval rande v kině? Pokud patříte k nadšeným filmovým fanouškům, pak se schůzky v kině rozhodně nevzdávejte. V tomto ohledu bohatě postačí, když si nainstalujete aplikaci pro společné sledování filmů.

Následně si s partnerem společně, i když daleko od sebe, pustíte oblíbený snímek, u jehož sledování můžete online chatovat. Jednoduché, efektivní a ideální pro dlouhé podzimní večery, během kterých nechcete být sama.

Sex na prvním rande: Ano, nebo ne

Vztahy a sex

3. Fyzické aktivitě zdar

V současné době je fyzický pohyb důležitější než kdy jindy. Domluvte se s partnerem na pravidelných online lekcích, během kterých budete společně cvičit.

Postup je jednoduchý. Zavolejte si například přes Skype nebo Zoom, vyberte fitness lekci a pusťte se do práce.

4. Vařte společně, a přitom odděleně

Láska prochází žaludkem. Proto není od věci, když vaše virtuální rande bude probíhat v kuchyni. Předem si rozmyslete, jaký pokrm chcete uvařit, nakupte suroviny a zahajte videohovor. Následně se oba pusťte do vaření.

Při videohovoru uvidíte, kdo rychleji nakrájí cibuli, komu se připálí česnek, či poznáte, jestli jste paní kuchyně vy, nebo váš potencionální partner. Virtuální rande v kuchyni je proto ideální pro všechny čerstvě zadané, kteří druhého člověka příliš neznají a stále jsou v první fázi randění.

5. Objednejte si jídlo s sebou

Pokud vám kuchyň neříká paní, pak nic nebrání tomu, abyste jídlo na virtuální rande objednala a vyzvedla u výdejního okénka. Podobně by si měl počínat také váš potencionální partner.

Jakmile budete mít jídlo na stole, zahajte videohovor a společně debužírujte. Povídejte si o gastronomii, vašich oblíbených jídlech nebo podnicích. Možná vás překvapí, kolik toho máte společného, a jak vás tato konverzace u jídla zase o něco více sblížila.

Vymoženost moderní doby, která urychluje vztahy

Vztahy a sex

6. Když se setmí

Ostřílené páry, které v současné době nemohou být spolu, pravděpodobně zaujme šestý tip na virtuální rande. Možná už tušíte, že jde o sex po telefonu. Nebojte se zcela oddat svým pocitům, říkejte partnerovi všechno, co máte na jazyku, a především se uvolněte.

I když sex po telefonu může být zprvu rozpačitý, po několika minutách sama poznáte, že jde o zajímavý sexuální zážitek, který prohlubuje intimitu.

Reklama

Související články

Než zapadne slunce aneb V čem vyrazit na rande

Dlouhé letní večery je škoda trávit doma. Vyrazte se svým protějškem na romantické rande či na večeři a užijte si dlouhé západy slunce při skleničce něčeho...

Podle čeho poznáte, že randíte s tím pravým

Každý nový vztah je krásný. Hlavně zpočátku, s přívalem všech hormonů a pocitů, že to bude trvat věčně. Po období zamilovanosti a určitém prozření ale mohou...

Výběr článků

Načítám