Hlavní obsah

Při sexu lidé nejvíce myslí na své kamarády

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hillsborough

Při milování lidé myslí na různé věci, ale pokud se to týká lidí, pak upřednostňují své kamarády. Potvrdila to studie americké společnosti Adam & Eve, podle níž více než třetina dospělých lidí při souloži s partnerem myslí právě na svého kamaráda či kamarádku.

Foto: Profimedia.cz

Více než třetina dospělých lidí při souloži s partnerem myslí právě na svého kamaráda či kamarádku.

Článek

Přátelé jsou nejčastější sexuální fantazií dospělých. Na otázku, o kom sní, totiž odpovědělo nejvíc – 37 procent – dotázaných, že právě o kamarádovi či kamarádce. Na druhém místě skončili známí s 35 procenty, na třetím bývalí partneři s 34 procenty a na čtvrtém místě slavné osobnosti s 31,7 procenty.

Respondenti mohli volit najednou více odpovědí, přitom nejméně z nich zaškrtlo políčko spolupracovník, o němž sní jen 19 procent z dotázaných.

„U většiny dospělých lidí sexuální život obsahuje aspekt fantazie. Dává smysl, že nás přitahují obrázky a vztahy, které dobře známe,“ tvrdí marketingový ředitel Chad Davis ze společnosti Adam & Eve.

Anketa

Koho si při sexu s protějškem představujete vy?
Spolupracovníka/ spolupracovnici
6,2 %
Kamaráda/ kamarádku
54,9 %
Slavnou osobnost
1,5 %
Neznámého/ neznámou z ulice
3,9 %
Příbuzného/ příbuznou
2,1 %
Filmového hrdinu
1,9 %
Člověka z pornofilmu či z lehtivého časopisu
6,5 %
Přítelkyni či přítele svého kamaráda/kamarádky
4,4 %
Někoho jiného
18,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4989 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Sex pod širým nebem skrývá řadu nástrah

Milování pod širým nebem může být mimořádně vzrušující, ale také nebezpečné. Podle odborníků by milenci měli být velmi opatrní a připravit se na komplikace,...

Výběr článků

Načítám