Hlavní obsah

Policista si přivydělával jako prostitutka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Příslušník francouzské policie vyvolal v řadách svých kolegů pořádný rozruch. V noci ze středy na čtvrtek byl totiž zadržen při prostituci, která je v zemi nelegální a postihuje se tvrdými tresty. Podle oficiálních zdrojů prý tuto aktivitu provozoval již delší dobu.

Foto: Martin Tlustý

Seniorská olympiáda je pro dříve narozené vždy vítaným zpestřením jejich komunitního života v domě s pečovatelskou službou.

Článek

Policista se nabízel k sexuálním službám v Buloňském lesíku, který je považován za ráj kněžek lásky a transvestitů, uvedl v pátek televizní kanál France 2.

Svým kolegům, kteří ho zadrželi, vysvětlil, že ho k prostituci dohnala neutěšená finanční situace. Placeným sexem si proto přilepšoval.

Muž byl převlečen za ženu, měl na sobě dámské prádlo a síťované punčocháče. Policisté jej předvedli k výslechu na místní policejní stanici. Hrozí mu soudní stíhání.

Reklama

Související témata:

Související články

Francie se bouří proti sexu v reklamě

Nahota či obnažování je v reklamách takřka běžná a podle průzkumu vadí dvěma třetinám žen a třetině mužů ve Francii, kteří si od uplynulého pátku mohou...

Imám ve Francii: Korán nařizuje bít ženy

Alžírský imám Abdelkader Bouziane s bydlištěm na lyonském předměstí Vennissieux ve Francii bude ve středu dopoledne ze země vyhoštěn za svůj extrémistický...

Výběr článků

Načítám