Hlavní obsah

Osm náznaků, že vás muž podvádí

Novinky, lin

Máte již dlouho podezření, že je s vaším mužem něco v nepořádku? Je odtažitý, nebo vás naopak zahrnuje přemírou pozornosti? Pokud máte podezření, že vás podvádí, přečtěte si 8 klasických příznaků nevěry.

Foto: Profimedia.cz

Nevěru lze vypozorovat.

Článek

1. Přehnaně chrání svůj telefon

V našem moderní světě jsou technologie tou nejnebezpečnější zbraní. Pokud si váš partner bere telefon všude s sebou, k jeho odemknutí potřebujete heslo, a když ho chcete použít, bere vám ho z ruky, je vysoce pravděpodobné, že před vámi něco skrývá.

2. Často se sprchuje

Sprchuje se váš partner ihned po příchodu domů, ačkoliv to dříve nikdy nedělal? Pokud nezačal navštěvovat fitness centrum v blízkosti vašeho bydliště, pak ze sebe nejspíš chce smýt vůni sexu nebo třeba cizího parfému.

3. Změna návyků

Pracuje do pozdních hodin, ačkoliv tomu tak nikdy dříve nebylo? Začal o víkendu běhat, ale na jeho postavě se to nijak nepodepisuje? Pokud váš partner z ničeho nic změnil své koníčky a na vině není žádný jeho kamarád, zbystřete.

Pět věcí, které potřebují ženy od svých mužů každý den

Vztahy a sex

4. Vzhled na prvním místě

Zatímco s vámi nosí vytahané staré oblečení a je mu zatěžko se oholit, pokaždé, když opouští dům bez vás, je dokonale upravený, navoněný a doslova září? Pak je na čase odhalit, kde je zakopaný pes.

5. Nedívá se vám do očí

„Pokud se muž cítí provinile, dělá mu problém dívat se své ženě do očí,“ říká Tracey Foxová pro Daily Mail.

6. Změna v sexuálním životě

Pokud se ve vašem intimním životě něco změnilo, odhalte pravou příčinu. Někteří muži, pokud uspokojují své potřeby jinde, už nemají chuť být aktivní doma. Jiní naopak zvýší svoji sexuální frekvenci, aby se vyhnuli podezření.

Pět způsobů, jak láska ovlivňuje naše chování

Vztahy a sex

7. Jinak voní

Obzvláště ženy jsou na vůně velmi citlivé. Pokud tedy z partnera cítíte cizí parfém nebo třeba tělové mléko, je nejvyšší čas vyložit karty na stůl.

8. Probuzený instinkt

Ženy jsou velmi empatické a často dokážou vycítit, když se v jejich životě děje něco jinak. Pokud máte ze svého partnera zvláštní pocity a vaše intuice pracuje na plné obrátky, zkuste si s ním na rovinu promluvit. Je pravděpodobné, že příčina problému může být i jiná než nevěra. Vy se ale aspoň zbavíte nepříjemného pocitu a váš vztah bude zase upřímný.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám