Hlavní obsah

Pět věcí, které potřebují ženy od svých mužů každý den

Novinky, Linda Humlová

Jedním z nejdůležitějších aspektů každého vztahu je vzájemné porozumění. Mnoho mužů ale argumentuje slovy, že rozumět ženám není snadné, ba dokonce nemožné. Univerzální klíč ke štěstí ženy přitom existuje. Stačí dodržovat následujících pět zásad.

Foto: Profimedia.cz

Ženy se chtějí cítit milované.

Článek

Každá žena je jiná a vyžaduje od vztahu něco jiného. Po mnoha výzkumech ale sociologové dospěli k závěru, že potřebuje k celkovému naplnění pět věcí, aby byla s partnerem spokojená. Jaké to jsou?

1. Musí se cítit milovaná

Muži vyjadřují své city různými způsoby. Nejčastěji ale slovy a činy. Své partnerce by měli dávat najevo, že ji milují, každý den. Pokud je vám věta „miluji tě“ vzácná a nechcete ji říkat každý den, dejte si alespoň pozor na to, abyste se ke své ženě choval laskavě a ohleduplně.

Stačí jí uvařit kávu nebo třeba napustit horkou koupel. Uvidíte, že i tyto maličkosti ženě dodají pocit, že je milovaná.

2. Musí se cítit krásná

Ženy jsou cyklické, a proto procházejí obdobími, kdy se necítí zrovna krásné. Ať už na sobě mají staré tričko, nebo jsou oblečené v uvolněném oblečení na ven, potřebují mít i tak pocit, že jsou v očích svého partnera stále stejně přitažlivé. Nešetřete proto komplimenty, flirtujte s ní a projevujte jí svoji náklonnost.

Pět způsobů, jak láska ovlivňuje naše chování

Vztahy a sex

3. Vyžaduje dotyky

Muži zpravidla nemají stejné potřeby mazlení jako ženy. Pravdou ale je, že pro ženu je fyzický kontakt velmi důležitý. Nejedná se přitom pouze o sex. Objetí, pohlazení, masáž zad nebo nohou, to všechno jsou dotyky, které naplňují ženské emocionální potřeby.

Tři věci, které děláte online a mohou uškodit vašemu vztahu

Vztahy a sex

4. Potřebuje komunikaci

Podle odborníků je potřeba komunikace u žen stejně silná jako u mužů potřeba sexu. Komunikace by měla probíhat každý den a zahrnovat alespoň jeden rozhovor bez přerušení, a to jak s dětmi, tak přes sociální sítě či telefonáty.

5. Vyžaduje pozornost

Ženu naplňuje štěstím, když je její muž pozorný. Všímá si drobných detailů a umí s nimi pracovat. Pamatuje si, jaký druh kávy má ráda, jaké potraviny jí chutnají nebo jaké květiny jí dělají radost.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám