Hlavní obsah

Mužské pokusy o sblížení, které ženy rozhodně nenadchnou

Novinky, bok

Součástí seznamování a navazování vztahů je i flirtování. Mnozí se při něm osmělují k bližšímu kontaktu s opačným pohlavím a zároveň při něm dávají najevo své sympatie vůči tomu druhému, často s jemným sexuálním podtextem. Někteří muži pod rouškou flirtu a snahy o sblížení provádějí ale i věci, které ženy rozhodně nezaujmou, spíše naopak.

Foto: Profimedia.cz

Může se stát, že se muž bojí svou vyvolenou oslovit, a tak ji jen nenápadně sleduje. Z nevinného chování se ale může stát velmi rychle nepříjemné obtěžování, které rozhodně nepotěší.

Článek

Tištěné i internetové magazíny jsou doslova přesyceny radami, jak může muž zaujmout ženu. Jak se má chovat, jak ženu oslovit, co říct, co naopak nezmiňovat atd. Je ale něco jiného o zmíněných radách číst a realizovat je ve skutečném životě.

Někteří muži se seznamováním nemívají problém, pokud je nějaká žena zaujme, jednoduše ji osloví, případně pozvou na skleničku. Častější jev ale je, že se mnoho pánů spíše stydí. Někdy natolik, že i jednoduché oslovení je pro ně problém.

A pak jsou tací, kteří jsou pro seznámení ochotni udělat doslova cokoli. Krátký přehled situací a snah o seznámení, které ženy ve valné většině vůbec nedocení, přinesl server Askmen. Uváděné situace vzešly z odpovědí žen přispívajících na internetovém serveru Reddit, který sdružuje zajímavosti z celého světa.

Neodbytný pronásledovatel 

Někdy se muži jednoduše neosmělí k tomu, aby ženu napřímo oslovili, a tak ji raději všude sledují. Jde o způsob, který možná v počátku neublíží, může se z něj vyklubat ale nepříjemné obtěžování.

„Cestou z večírku mě až domů sledoval cizí muž. Čekal se mnou u výtahu, jel až do našeho patra. Když už jsem to nevydržela a zeptala se, co tam dělá, odvětil, že jen hledá způsob, jak mě oslovit. Chtěl po mně telefonní číslo, které jsem mu nedala, a tak mi vnutil alespoň to své. Bála jsem se jít přímo k bytu, aby nevěděl, který je ten náš. Trvalo přes půl hodiny, než odešel,” svěřila se s nepříjemným zážitkem jedna z žen.

Rande 2 v 1

Ne tak neobvyklé může být i chování, kdy je cizí muž na rande s jinou ženou, ale vedle toho ještě pokukuje a případně svádí další.

„V baru na mě pomrkával muž, který byl na rande evidentně s jinou ženou. Když jsem si šla ven zakouřit, doběhl mě a zeptal se, jestli jsem odešla ze žárlivosti. Pak mě chtěl pozvat na drink, samozřejmě jsem odmítla,” uvedla jiná z dam.

Oplzlík 

Jsou ale i muži, kteří si myslí, že oplzlými sexuálními náznaky nebo narážkami ženu zaručeně osloví. Pravda spíše je, že s takovým „týpkem” by mnohdy žena nešla na rande, ani kdyby byl posledním mužem široko daleko.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

  • Lidé.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám