Hlavní obsah

Jak poznat ženu manipulátorku

Novinky, lin

Láska dokáže s naším tělem neuvěřitelné věci. Mimo jiné otupit smysly, zamotat hlavu a zatemnit zrak. I proto se někteří muži stanou nevědomky obětmi žen manipulátorek. Jak poznat, že se jedná i o váš případ?

Foto: Profimedia.cz

Žena manipulátorka

Článek

 1. Bere, ale nedává

Pokud vaše přítelkyně vyžaduje nebo od vás očekává dárky každou chvíli a sama vám přitom radost ničím neudělá, pak je na čase uvážit, jestli vaše city opravdu opětuje. Muži mají ve svých hlavách často zakořeněné chování, že by svoji dívku měli někam zvát a postarat se o ni.

Ačkoliv je tento projev lásky nepochybně velmi galantní, v dnešní emancipované době by ženy alespoň občas měly nabídnout, že útratu uhradí, bez ohledu na to, kdo vydělává kolik peněz. Pokud tomu tak není, nebo si vaše přítelkyně zvykla na to, že za ni platíte vy, pak je na čase si promluvit.

2. Chrání si před vámi telefon

Mobilní telefony se staly naší součástí. Není proto divu, že jsou pro nás důležité. Problém ale nastává ve chvíli, kdy se k telefonu stavíme až příliš majetnicky a odmítáme, aby s ním ostatní pracovali.

Pokud vaše přítelkyně neodejde z místnosti, aniž by s sebou nenesla mobilní telefon a odklání jeho obrazovku pokaždé, když se k ní přiblížíte, pak je vysoce pravděpodobné, že před vámi něco zatajuje.

Jeden z nejdůležitějších předpokladů pro kvalitní dlouholetý vztah

Styl

3. Jste v podstatě její řidič

Na rande s přáteli máte vstup zakázán, ale na odvozy a přívozy vás ráda využívá? Pokud vaše partnerka disponuje autem, nebo alespoň řidičskými schopnostmi, a přesto vás na denní bázi využívá jako řidiče, zeptejte se jí, v čem je zakopaný pes.

Některé ženy se řídit bojí nebo mají strach z půjčování si cizích vozů. Pokud ale vaše milá s řízením problém nemá, jen je jí pohodlné se nechat vozit, a navíc neřešit náklady na benzín, pak se jedná o velmi schopnou intrikánku.

4. Mluví s vámi o jiných mužích

Je přirozené mluvit o jiných mužích například z pracovního nebo rodinného prostředí. Pokud ale vaše partnerka neustále básní o svých „kamarádech“ a neustále vám předhazuje jejich úspěchy, pak může nastat problém. Možná ve vás jen chce probudit žárlivost, ale stejně pravděpodobné je i to, že se jedná o vašeho konkurenta.

Tři důvody, proč se vám láska vyhýbá obloukem

Vztahy a sex

5. Často není k dispozici

Jedním ze základních stavebních kamenů každého vztahu je to, že se jeden o druhého můžeme opřít. Pokud ale vaše partnerka není často k dispozici, zapomíná na vaše schůzky, nebo vám píše jen po pár skleničkách alkoholu, pak to s vámi asi nemyslí vážně a váš zájem jí jen zvyšuje ego.

Reklama

Související články

Práce z domova zahýbala s nevěrami

Většina firem přechází kvůli koronavirové pandemii na práci z domova. Možnost seznámení v práci tak klesá a s ní i potencionální možnost nevěry. Znamená home...

Příliš mnoho sexu může škodit

Podle studie zveřejněné v roce 2017 má průměrný dospělý sex 54krát ročně. To odpovídá frekvenci zhruba jednou týdně. Pokud je váš osobní průměr mnohem vyšší,...

Výběr článků

Načítám