Hlavní obsah

Jak ozvláštnit milostný život v karanténě

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Omezená volnost pohybu a práce z domova přímo nahrávají k vyzkoušení nových milostných hrátek. I ty se ale mohou po nějakém čase omrzet. Jak probudit novou touhu ve vašem partnerovi a okořenit společný milostný život?

Foto: Profimedia.cz

Zpestřete si milostné hrátky.

Článek

Vyzkoušejte nové polohy

Zapomeňte na klasického misionáře a začněte s partnerem experimentovat. Inspirovat se můžete nejrůznějšími polohami na internetu, ale také klasickou kámasútrou. Důležité je, aby byla novinka komfortní vám oběma a otevřela vám v sexu nové možnosti.

Vyměňte místnosti

Kdo říkal, že milostné hrátky musejí probíhat pouze a jedině za zavřenými dveřmi ložnice? Pokud máte možnost, vyzkoušejte partnera svést v koupelně, šatně nebo třeba na chodbě. Potěšení může přinést také sex na zapnuté pračce či kuchyňské lince.

Zařaďte do akce hračky

Pokud vás již klasický sex omrzel, nebojte se do hry povolat nové bojovníky. Většina e-shopů jede na plné obrátky, a proto není od věci objednat si do domácí karantény erotickou hračku, která může vaše potěšení ozvláštnit a prohloubit. Nezapomeňte zboží zkonzultovat s partnerem. Společně se tak naladíte na nové dobrodružství.

Šest způsobů, jak si užít kvalitní milování během menopauzy

Vztahy a sex

Nikam nespěchejte

Ačkoliv si to možná nechceme připustit, karanténa má i své výhody. Konečně máme čas věnovat se domácnosti, zpomalit a zaměřit se na vztahy. To se týká i samotného milování, na které v každodenním uspěchaném režimu nezbývá příliš času.

Dejte sbohem rychlovkám a vychutnejte si partnera v celé jeho kráse. Ostatně karanténa přímo vybízí k prozkoumávání partnerových zákoutí a erotogenních zón.

Zábavný sexting

Někteří ho odmítají, jiní mu zcela podlehli. Sexting je jedna z forem lechtivé komunikace, která vznikla po vynálezu mobilního telefonu. Jediné, co k němu budete potřebovat, je dobrá nálada a především chuť experimentovat.

Zábava nejen během karantény. Vyzkoušejte s partnerem sexting

Vztahy a sex

Sexting můžete provozovat s partnerem na dálku, když nesdílíte společnou domácnost, ale také v opačném případě. Pokud například každý pracujete v oddělené místnosti, můžete partnera poškádlit pomocí erotické esemesky a navnadit ho tak na večer.

Reklama

Související články

Jak si s partnerem užít více sexu

Sex je důležitou součástí každého vztahu. Ať už si ho někdo užívá denně nebo jen jednou týdně, pravdou je, že po čase začíná jeho intenzita pomalu klesat....

Výběr článků

Načítám