Hlavní obsah

Galerie penisů má pomoci mužům zvýšit sebevědomí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSLO

Zbavit muže mnohdy zbytečných komplexů z nedostatečné velikosti jejich pohlavního údu by mohla první galerie penisů, kterou zřizuje v Norsku skupina studentů sexuologie. Chtějí mužům ukázat, že mohou být klidně spokojeni s tím, co jim nadělila příroda.

Článek

Podnikavci si pořídili pro svou galerii fotografie penisů 18 mužů ve věku od 20 do 70 let. Záběry nechali udělat ze šesti různých úhlů a všechny exponáty své galerie poctivě změřili.

"Chceme opravit představy lidí o průměrném penisu. Chceme jim ukázat, že mužský pohlavní orgán může mít různé podoby. A také rozbít jejich falešné představy získané z médií a internetu o giga penisech," řekli norskému listu Verdens Gang tvůrci galerie.

Doufají také, že užitek z ní budou mít chirurgové, kliniky a sexuální poradci. Studenti, kteří studují sexuologii v Hogskolenu, chtěli původně pořídit fotografie 100 mužů, ale neměli na to dost času. Chtějí totiž představit svoji jedinečnou galerii na blížící se sexuologické konferenci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám