Hlavní obsah

Dočkala se rozvodu za porod ošklivé dcery

HONG KONG

Osmatřicetiletý Jian Feng ze severní části Číny navždy opustil svou manželku, protože přivedla na svět nehezké dítě. Nechápal, jak jeho pohledná žena mohla porodit ošklivého potomka. Pravda vyšla najevo, když se žena bránila podezření z nevěry, sama totiž dříve nebyla roztomilým batoletem, proto se později svěřila do rukou plastických chirurgů.

Foto: Vladimír Tauchman
Článek

Feng se svou ženou žil dva roky ve společné domácnosti. Z nevěry ji začal podezírat, když se páru narodila holčička, která se však nepodobala ani jednomu ze svých rodičů. Novopečenému tatínkovi se navíc zdála příliš ošklivá.

Fotky prozradily tajemství

Fengova manželka raději svému choti ukázala fotografie z vlastního dětství, na nichž se podobá své dceři. Zároveň se musela přiznat, že se v minulosti podrobila plastické zkrášlující operaci, kterou si nechala provést v Jižní Koreji. Tehdy ji vyšla v přepočtu na 2,8 miliónu korun. Nikdy se však svému muži se zákrokem nesvěřila.

Za zradu zaplatila odškodné

Zrazený a znechucený Feng se cítil podveden, proto se rozhodl, že se se ženou rozvede. Navíc na ni podal trestní oznámení kvůli záměrně utajovanému operativnímu zákroku. Soud mu dal zapravdu a žena mu musela zaplatit odškodné ve výši přibližně 3,36 miliónu korun.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Vadilo by vám, kdyby se vám partner/ka nesvěřil/a se svou plastickou operací?

Anketa

Vadilo by vám, kdyby se vám partner/ka nesvěřil/a se svou plastickou operací?
Ano
37,8 %
Ne
52 %
Nevím
10,2 %
Celkem hlasovalo 2623 čtenářů.

Reklama

Související články

Američanky: Plastika je důkazem vřelé lásky

Většinu zadaných Američanů lákají estetické chirurgické zákroky jen proto, aby v očích svého partnera vypadala mladší a krásnější. Vyplývá to z čerstvé studie,...

Kvůli rozvodu si uříznul penis

Pětatřicetiletý obyvatel Nikaragui psychicky neunesl odchod své manželky od rodinného krbu. Několikrát se pokoušel spáchat sebevraždu, pokaždé však marně....

Výběr článků

Načítám