Hlavní obsah

Čím ženy muže do nálady rozhodně nedostanou

Novinky, bok

Způsobů, jak dostat partnera či partnerku do té správné nálady na milování, je celá řada. Samozřejmě záleží také na charakteru jednotlivce, čemu dává přednost. Stejně tak jako zaručené rady ale existují i věci, které mají přesně opačný účinek. Čím specificky ženy své partnery do nálady rozhodně nedostanou?

Foto: Profimedia.cz

Ani mužská touha není nekonečná. Některé činy partnerek o ni dokážou muže velmi rychle obrat.

Článek

Ženy dokážou být ve svádění dost vynalézavé. Umí využívat veškerých svých předností a někdy jsou dokonce i trochu lstivé. Přesto se jim může stát, že i přes veškerou snahu partnera naladit na správnou milostnou vlnu nedosáhnou kýženého účinku.

Muži totiž nejsou naivní, a některé věci, které ženy předpokládají, že je nadchnou, mají většinou opačný efekt. Server Cleo představil některé z nich.

Předstírání 

Předstírat cokoli není zrovna vhodné, v posteli to ale s trochou přehánění může skončit katastrofou. Ať už tomu ženy věří nebo ne, mnozí muži dokážou poměrně spolehlivě rozpoznat, kdy jejich drahá polovička orgasmus jen „hraje”.

„Opravdu to mnozí umí, a když předstírání u partnerky odhalí, většinou po takovém zjištění jednoduše vypnou. Žena jim tím dává nechtěně najevo, že to, co partner dělá, pro ni není dostatečné uspokojivé,” vysvětluje odbornice na sex a vztahy Isiah McKimmieová.

Bez make-upu ani ránu

Pánové mají rádi ženy, které o sebe dbají, ale nic se nemá přehánět. Když si žena i před sexem musí odskočit do koupelny, aby si přepudrovala nos, a nebylo náhodou vidět něco nežádoucího, příliš svůdné to není.

„Pánové mají rádi krásu, ale zároveň jsou přitahováni k ženám, které se rády cítí pohodlně a mají důvěru samy v sebe. Žena, která netrvá pokaždé na přehnaném a dokonalém make-upu, dokazuje, že si je jistá sama sebou a její dokonalý vzhled není tou nejdůležitější věcí v životě,” uvedla vztahová odbornice.

Sex a alkohol 

Je pravdou, že někdy nás může sklenička alkoholu dostat do lepšího rozpoložení. V takovém stavu bychom ale neměli nechávat průchod sexuálním touhám. Už jen proto, že alkohol uvolňuje zábrany a nejen ženy by tak mohly udělat něco, čeho by později litovaly.

Pro některé pány je to možná jistá cesta, jak si bez závazku užít, většina z nich ale po sexu s partnerkou v alkoholové náladě zrovna dvakrát netouží.

„Super sexu v opilosti s velkou pravděpodobností nedosáhnete. Možná se budete cítit skvěle, ale vaše pohyby, nehledě na koordinaci, už na tom asi nebudou tak dobře. Sex není o tom být povolná, ale opravdu si ho užít. A to jde i bez alkoholu,” uvedla McKimmieová.

Výstřednosti v posteli 

Okořenit vztah něčím novým v posteli rozhodně není na škodu, ale musejí s tím souhlasit oba. I někteří muži totiž nemusí schvalovat všechno, byť si ženy často myslí opak.

Úspěšnost něčeho nového zvýší ženy tím, že si o tom s partnerem nejdříve promluví. Skočit rovnou na věc bez varování a chtít po partnerovi, aby se najednou přizpůsobil něčemu nechtěnému, není dobrý přístup.

Reklama

Související témata:

Související články

Mužská výška versus sexualita

Sex je součástí života každého člověka. Jsou s ním spojené potěšení i problémy, když nejde vše tak, jak bychom chtěli. Vedle opravdu vážných potíží, které řeší...

Výběr článků

Načítám