Hlavní obsah

Nezaměstnaní mají v německém nevěstinci nižší ceny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Obchody v německém nevěstinci, který sídlí hned vedle kanceláře pro vyplácení podpory v nezaměstnanosti, zažívají velký rozkvět. Majitelé z berlínské firmy Schulz and Company, která spravuje několik nevěstinců po Německu, stanovili speciální nízké ceny pro každého místního nezaměstnaného muže.

Článek

Nezaměstnaný Bernd Gram (48) si to nemůže vynachválit: " Předtím jsem si mohl užívat maximálně jednou za dva měsíce. Ale teď můžu dokonce dvakrát do měsíce za skvělou cenu a kvalita servisu zůstává stále stejná."

Gina, jedna ze zaměstnankyň nevěstince prozradila: "Pondělí tady byl vždycky velmi nudný den, běžně jsme neměly více jak tři klienty za den. Ale teď máme přibližně dvacet klientů denně."

Nezaměstnaní si povídat nemohou

"Úřad práce je napravo hned vedle našich dveří a chlapi bez práce se můžou přetrhnout, aby tam byli zaevidováni. Nezaměstnaným nabízíme stejné služby jako ostatním, kromě dlouhého rozhovoru, který obvykle klienti mají v ceně. Za tak nízkou cenu si nemůžeme dovolit mrhat naším drahocenným časem," dodává Gina.

Reklama

Výběr článků

Načítám