Hlavní obsah

Kvůli sexy vzhledu přišla učitelka o místo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Italka Caterina Bonciová svým vzhledem spíše připomíná modelku než přísnou učitelku katechismu. A přeci až donedávna předstupovala před žáky a vyučovala je náboženství. Jenže její sexy vzhled ji nakonec připravil o místo.

Článek

Osmatřicetiletá blonďatá učitelka, která si prý libuje v nošení minisukní, si v italském tisku postěžovala, že jí po čtrnácti letech působení ve školství dali výpověď. A to údajně jen kvůli její přílišné atraktivitě.

"Nevím, jakou hraje roli, když je učitelka hezká nebo nikoliv, hlavně když je kvalifikovaná," trvá na svém Bonciová. "Ve škole se oblékám normálně. V soukromí mám právo si na sebe vzít, co chci," doplnila s tím, že narážky na její osobu měly už v minulosti mnohé učitelky.

Zástupci diecéze Fano, kam škola spadá, se však hájí a její nařčení odmítají. Důvodem propuštění je podle nich fakt, že je Bonciová od roku 1995 rozvedená. To se pro učitelku náboženství podle nich nehodí. Ta však argumentuje, že nikdy rozpad manželství neskrývala.

O učitelce také kolovaly zvěsti, že někteří otcové své děti do školy doprovázejí jen proto, aby se pokochali pohledem na krásnou učitelku. "Nezáleží na tom, zda chodí kvůli mně nebo kvůli doprovodu svých dětí, hlavně když je sem dovedou," zamyslela se učitelka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám