Hlavní obsah

Učitelka si vzala mladíka, s nímž měla školní sex

Právo, DPA, kov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Sňatek učitelky základní školy Mary Letourneauové (42) a jejího bývalého žáka ze 6. třídy Viliho Fualaaua (21), vyvolal velký zájem amerických médií. Vzali se v pátek v obci Woodinville v blízkosti Města Seattle (stát Washington) v přítomnosti obou svých dětí Audrey (8) a Alexis Georgie (7).

Článek

Kromě jedné televize, které novomanželé prodali exkluzivní práva na zpravodajství, neměla ostatní média přístup.

Jak v sobotu informoval deník Seattle Post, vdaná učitelka a tehdy již matka čtyř dětí, svedla v roce 1997 téměř třináctiletého žáka. Narodilo se jim první dítě a soud ji ještě před porodem poslal za "znásilnění dítěte" na šest měsíců za mříže.  

Duchovní souznění

Zakázal jí také kontakt s Vilim. Po propuštění ho však tajně vyhledala a oba byli přistiženi při sexu. Šla znovu do vězení, kde se jí narodila dcera a odkud vyšla loni v srpnu.

Televizi CNN řekla, že netušila, že sex s nezletilým je zločin. Soudkyně pak zrušila zákaz stýkat se s Vilim, takže jejich sňatku nic nestálo v cestě. Jako zdůvodnění uvedla, že od počátku bylo mezi nimi "duchovní souznění".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám