Hlavní obsah

Co činí ženy atraktivními

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte ve svém okolí ženy, kterým doslova všichni muži leží u nohou a vy stále nechápete proč? Pak vězte, že za tím nestojí jen fyzická krása, mnohem důležitější jsou zcela jiné atributy. A nejde o nic složitého. Může je mít každá žena a nemusí se přitom měnit, stačí, když se naučí být sama sebou, začne být hrdá a bude se řídit následujícími radami.

Foto: Profimedia.cz

Atraktivní ženy vědí, co od života chtějí.

Článek

 1. Nezávislost

Atraktivní ženy vědí, co od života chtějí a jdou si za tím. Ale ne přímo, vědí, že např. při seznamování je určitá iniciativa zapotřebí, nicméně nikdy nesmí být patrné, že o toho druhého opravdu stojí. „Nikdo nemá rád pocit, že je tím nejdůležitějším důvodem druhého štěstí. Mnohem víc je zaujme ten, kdo jim naopak dává pocit nejistoty,” vysvětluje na svém blogu odbornice na vztahy Arianna Thomopulusová.

2. Vnímat muže jako partnera a ne jen jako budoucího otce

Muži mají jakousi kontrolku, jež je varuje před zoufalými ženami. Nejčastěji se tak děje u žen, kterým tikají biologické hodiny a které nehledají nic jiného, než budoucího otce svých dětí.

„Pokud jste v takové situaci, pak zapomeňte na hledání otce svých dětí, a to i když se blíží konec vaší plodnosti. Většinu zajímavých mužů svým zoufalstvím a naléhavostí odradíte. Mnohem lepší je, pokud je vám ke čtyřiceti, když si dítě pořídíte na vlastní pěst a až potom začnete hledat partnera pro život. Tím přestanete působit zoufale a naléhavě a svou nezávislostí, vyrovnaností a schopností měnit své sny v realitu, budete na muže působit velmi atraktivně,” radí koučka a bloggerka Sarah Kowalska.

3. Zdravá sebejistota a sebevědomí

Atraktivní ženy přesně vědí, kdo jsou a nebojí se to dát i najevo. Moc dobře si uvědomují, že muži mají rády sebejisté a sebevědomé ženy.

„Sebejistota je velmi důležitá, žena musí znát svou cenu, ale to neznamená, že bude domýšlivá a egoistická. Vše je tedy o zdravém přístupu - mít se rád, cítit se dobře a pohodlně ve svém vlastním těle a vážit si svých jedinečných vlastností, ” vysvětluje Arianna Thomopulusová.

Odbornice na vztahy Jessica Brightonová pak k tomu dodává: „Říkám tomu sebeláska. Naučit se jí není snadné, ale jakmile se jednou vy sama do sebe zamilujete, pak vás začnou milovat ostatní. Někdy to může trvat roky, než se lidé naučí sebelásce a sebepřijetí. Zvlášť když dlouhá léta žijí tím, že se porovnávají s ostatními. Nicméně jakmile si jednou uvědomí svou jedinečnost a dokážou ji ocenit, pak se jim zcela změní svět. Najednou je i ostatní začnou vnímat jinak.”

4. Nehrát si s druhými

Jestli něco muži opravdu nemají rádi, tak to, když s nimi ženy nejednají přímo a jsou svědky her, jimž nerozumí.

„Atraktivní ženy s muži vždy otevřeně komunikují a samy si uvědomují, že je to nezbytné pro smysluplný a harmonický vztah. Vyjádřením svých skutečných myšlenek a pocitů, tak dávají jasně najevo, že nestojí o žádné intriky a nečisté hry. Navíc že dokážou i později v případě neshod naslouchat a komunikovat s respektem k druhému,” dodává odbornice na vztahy Janet Og Zimmermanová.

Reklama

Související články

Pravidla seznamování krátce po rozchodu

Konec vztahu je rozhodně jedno z nejbolestivějších a nejtěžších období života, kterým si prochází většina lidí. Někdo jednou, někdo vícekrát za život. Rozchody...

Nejčastější důvody sobeckých hádek

Dva lidé, ač žijí v dlouhodobém vztahu, nemohou mít nikdy dokonale stejný pohled na svět a podobné, nebo totožné názory. I v těch nejharmoničtějších svazcích...

Výběr článků

Načítám