Hlavní obsah

Čeho si muži při milování všímají na ženách

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milování s partnerem vyžadují ženy stejně jako muži. Bohužel mnohé dámy si zbytečně komplikují krásné prožitky myšlenkami nad tím, čeho by si náhodou mohl partner při sexu všimnout. Muži opravdu evidují při sexu určité věci více než jiné, často to ale nejsou ty, které mají na mysli ženy.

Foto: Profimedia.cz

Kila navíc nejsou pro muže natolik důležitá jako to, jak se žena umí při sexu uvolnit, zda společné milostné chvíle prožívá a jak.

Článek

Špatně nalakované nehty, neoholené nohy, ne zrovna ideálně padnoucí podprsenka nebo nedej bože nějaká kila navíc. To je jen drobný výčet toho, čeho se ženy velmi bojí, respektive nechtějí, aby si něčeho z toho partner náhodou při intimnostech všiml.

Většina ze strašáků, které dokážou ženy někdy nafouknout až do obřích rozměrů, však jsou pro muže jen drobnostmi, které přecházejí bez většího zájmu. Na druhé straně opravdu existují věci, kterých si muži všímají víc než ostatních, a o kterých bohužel ženy naopak moc nepřemýšlejí.

Muži se všeobecně spíše zaměřují na chování partnerky. Tedy na to, jak si milostné hrátky užívá, zda se jí líbí či vzrušují partnerovy doteky.

Přehled nejčastějších věcí, na které se muži zaměřují, přinesl server Women´s health magazine.

1. Iniciativa 

Sdílená intimita s partnerem je činností dvou jedinců, tudíž by se i oba měli aktivně zapojovat. Pokud veškerou snahu iniciuje pouze muž, a žena leží doslova jako prkno, moc zájmu z její strany nejspíš vysíláno nebude. A přitom stačí tak málo. Nebát se ukázat trochu vzrušení, ujmout se vedení, i malého, například při vzájemném svlékání.

Málokterá žena si uvědomuje, jak i obyčejné a letmé doteky na muže působí.

2. Tělesná odezva

Dalším faktorem, na který se muži zaměřují, jsou odezvy ženského těla na jejich doteky a laskání. Ve chvíli, kdy nejen vidí, ale i cítí ženino vzrušení a prožitky, nabudí to i je samotné k lepším výkonům.

3. Oční kontakt 

Hluboký pohled do partnerových očí nebo na nahou hruď, to je věc, které si muži také všímají, a která je dokáže vzrušit. Naopak doslova zabijákem jakýchkoli intimností může být znuděný pohled do země nebo do zdi.

4. Dech 

V tomto případě není řeč o nepříjemném zápachu z úst, i když ten by také mohl být důvodem, proč by milostné hrátky nemusely pro oba dopadnout podle jejich představ.

Řeč je spíše o intenzitě dechu, případně o hloubce hlasu. Zrychlený dech, případně hlubší a procítěnější hlas dokážou muži mnohé napovědět. Pokud si žena sex užívá, neměla by se bát dát to najevo. Je to totiž ona, která ´přiživuje´ partnerovo vzrušení.

5. Příprava se cení 

Bezchybně a vždy dokonale oholené nohy nejsou zrovna tím, na co by se muži zaměřovali, ale samozřejmě si při intimnostech všimnou. Pokud tomu tak někdy není, nebudou kvůli tomu ženu hned soudit. Ani kvůli tomu, že na sobě nebude mít nejnovější a hříšně svůdné sexy prádélko.

Na druhou stranu, pokud těmto věcem bude věnovat pozornost, vysílá tím k muži jasný signál, že jí na přípravě společných intimních chvilek záleží a že s nimi počítá. Už to je samo o sobě pro muže vzrušující.

Reklama

Související témata:

Související články

Co ruinuje sexuální život

Pohlavní styk je velmi intimní záležitost. Zasahuje do našich nejniternějších pocitů, soukromí a intimity. Zejména i proto má v mezilidských vztazích velkou...

Výběr článků

Načítám