Hlavní obsah

Jak zjistit, že pan dokonalý je reálný a ne podvodník

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potkat dobře vychovaného, atraktivního, pozorného muže, s kterým vám je po všech stránkách dobře, není úplná samozřejmost. Proto když už se tak stane, vyvstávají na povrch pochybnosti, zda to všechno není jen sen nebo jen chvilková hra kočky s myší.

Foto: Profimedia.cz

V zamilovanosti lidé dost často podléhají nereálným představám.

Článek

Pravda je taková, že v reálném světě neexistuje žádný pan dokonalý. Pod vlivem okouzlení hledíme na muže přes růžové brýle, což se ale po čase jednoduše změní. A to dokonce tak, že i věci, které nám zprvu imponovaly, nám začnou možná i vadit.

Zamilovanost je krásná věc, ale pokud chcete předejít tvrdému vystřízlivění, zapojte během poznávání druhého co nejdříve zdravý rozum.

Milióny žen na celém světě tráví dny, týdny, měsíce a někdy i mnoho let svého života v nenaplněných vztazích, a to jen proto, že se mužem nechaly obalamutit hned v počátku poznávání. V zamilovanosti totiž lidé dost často podléhají nereálným představám a naprosto přehlížejí i doslova do očí bijící signály, které by je měly varovat.

Podívejte se s námi na pět signálů, které vám mohou pomoci vyhnout se zklamání.

1. Je takový, jakého ho chcete vidět

Při hledání životního partnera ženy nejčastěji chybují v tom, že v muži okamžitě vidí vše, po čem kdy toužily. Ve skutečnosti vidí jen to, co vlastně chtějí vidět. Všechny jeho nedostatky v podstatě omlouvají a samy sobě nalhávají, že to časem bude jiné.

2. Dává vám příliš mnoho pozornosti

Pokud vám muž zvedne vždy okamžitě telefon, když mu voláte, nebo okamžitě reaguje na vámi zaslanou esemesku, případně udělá okamžitě cokoliv, co mu řeknete, dokonce i to, o čem víte, že muži neradi dělají, pak to s normálním chováním nemá nic společného.

Samozřejmě pokud o vás někdo jeví zájem, může vám věnovat mnoho času, ale veškerý čas? Ne, to je přesně ten signál, který vás může upozornit na jeho posedlost vámi. Zprvu vám to může lichotit, ale časem to může přerůst v chorobné chování a ze vztahu pak nebude snadné odejít.

3. Často vám volá či posílá esemesky

Pokud vám od muže přijde hned několik esemesek během dne a k tomu vám ještě minimálně 3krát denně zavolá, je to další věc, kdy byste měly zůstat na pozoru. Většina mužů nerada mluví do telefonu a ani není přehnaně komunikativní. Interakce je velmi snadno zaměnitelná s posedlostí.

Mnozí muži jen tímto způsobem zjišťují vaše veškeré činnosti, které si důmyslně evidují. Pozorné chování tak může velmi rychle přepnout do módu špehování a pronásledování.

4. Je příliš vášnivý

Pokud bude partner hned v počátcích při sebemenší neshodě vyžadovat intenzivní sex, pak to sice může působit romanticky, ale ve skutečnosti to s láskou nemusí mít vůbec nic společného. Časem se z tohoto rituálu může stát donucovací pravidlo.

5. Bez chyb a nedostatků

Téměř každý muž má minimálně jeden až dva špatné návyky. Buď mluví sprostě, nadává, nebo je doslova zamilovaný do nějakého sportu či jiného koníčku, případně je více sentimentální, bordelář či nezodpovědný.

Pokud ale narazíte na muže, který si doslova zakládá na své naprosté dokonalosti, maskuje absolutně všechny nedostatky, pak byste se samy sebe měly ptát, copak asi ukrývá ve skříni?

Reklama

Související témata:

Související články

Jak si udržet vztah založený jen na sexu

Takzvaní friends with benefits, aneb přátelé s výhodami, nejsou mnohde výjimkou. V praxi jde o dva kamarády, kteří nemají partnerský vztah, občas se spolu ale...

Znamení úspěchu na prvním rande

Jak poznat, že na první schůzce všechno probíhá tak, jak má? Podle vědců je dobrá nálada a zejména pak smích důkazem toho, že je vše na dobré cestě. Pokud máte...

Výběr článků

Načítám