Hlavní obsah

Chování bezprostředně po sexu, kterého je lepší se vyvarovat

Novinky, bok

Sex je součástí lidského života. Pocity, které si ze společného milování odnášíme, mají vliv na další vývoj vztahu. A to se netýká jen samotného aktu, ale i chování bezprostředně po něm.

Foto: Profimedia.cz

Uspokojivý sex neznamená, že se bezprostředně po něm nemůže nic pokazit.

Článek

Chování člověka chvíli po milování může podle některých názorů ovlivňovat vývoj vztahu v některých ohledech dokonce více než kvalita samotného sexu.

Jak je to možné? Stačí se podle odborníků dopustit ze stran mužů některých posexuálních faux pas, ze kterých mohou partnerky získat negativní dojmy. Ty pak může být náročnější uvádět na pravou míru.

V celkovém pohledu neexistují psaná pravidla, jak se po milování chovat. Ze zkušeností mnoha lidí se ale dají vypozorovat některé aspekty, se kterými se převážně ženy nevyrovnávají zrovna nejlépe. Když partner usne chvíli po sexu, pustí si televizi a podobně.

Server Eligible magazine přinesl některé nejhorší možnosti, při kterých jsou ženy často velmi zklamány partnerovým chováním.

Úprk do sprchy 

Na osprchování po milostném aktu není nic špatného, pokud tedy partner nevystartuje z postele ihned po vyvrcholení. Jakkoli to nemusí muž myslet zle, v ženách takové chování nevzbuzuje zrovna pozitivní reakce, spíše naopak.

Především po prvním milování by to mohlo pro některé muže znamenat na delší dobu půst. Alespoň chvíli zůstat ležet vedle partnerky v posteli tak není vůbec špatný nápad. Očista pár minut počká.

Neupřímná a přehnaná chvála

Byť je každá žena ráda, když se muži sex s ní líbí, může nastat i situace, kdy jí to těšit nebude. Pokud totiž bude z muže čišet příliš přehnaná chvála, může žena nabýt dojmu, že není partner natolik spokojený a upřímný, jak se snaží ukázat.

Porovnávání 

Snad nejhorší, co může partner po milování udělat, je porovnávat „sexuální” výkon aktuální partnerky s tou bývalou či dokonce bývalými. I když to myslí zásadně v dobrém slova smyslu. Co se sexu týče, chce být totiž snad každá žena tou nejlepší, ne překonávat rekordy někoho jiného.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak dostat v posteli přesně to, co chcete

Sex je podstatnou součástí vztahu. I když není tím jediným, o čem by měl svazek dvou lidí být, kvalita a prožitky při milování vztahu pomohou, nebo ho naopak...

Výběr článků

Načítám